Miben volt hallható ez a szöveg?
Figyelt kérdés
"Kígyó bőre, béka hája/lába, pók levedlett ruhája...[...]"
Ennyire emlékszem belőle :D
Röviden, óvodás koromban, 2007. után lehetett, hogy nagyon sokszor hallottam ezt a szöveget a rádióban/vagy a tv-ben, de az istenért se tudom már mi is volt pontosan, de a napokban eszembe jutott és nagyon szeretném csak 'nosztalgiából' meghallgatni, neten hiába keresem, nincsen róla semmi :c esetleg rémlik valakinek hogy mi ez? Egy nagyon repedt hangú ember hangja volt egyébként, ilyen tipikus "boszorkány".
2023. okt. 19. 04:38
1/2 anonim válasza:
Nekem a rajzfilm Lúdas Matyi-ból a vajákos Biri nénje jutott az eszembe, ő mantrázott valami varázsigéket, de közel sem biztos, hogy ezeket.
2/2 A kérdező kommentje:
Tényleg van benne nagyon hasonló szöveg, sőt még a béka lába is elhangzik, de sajnos ez nem az :c vagyis abban a videóban amit néztem róla, szóról szóra nem hangzott el, bár a teljes mesét sosem láttam, így nem tudom hányszor szerepelhet benne :I
2023. okt. 20. 05:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!