Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Most olvastam ezt a triplakonc...

Most olvastam ezt a triplakoncertet, hogy futhatott be ez a srác? Szerinted is ezért?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem ismertem, a harmincas éveim elején járok. Gyorsan meghallgattam a sikeres számait, vagy 10-et, hogy ennyire ne legyek lemaradva és hú..

Úgy énekelnel, mintha lenne benne egy adag miskolci gettó beütés jóadag drogos suttyó rapper miskolci szleng keverve egy olyan stílussal, amivel annakidején szórakoztunk, ilyen romabeszédutánzó stílus "héjjderereéjjdooom, já". A szövegei borzalmasak, egy egy kiragadott kósza gondolat, az angol részek még úgy ahogy oké, de a magyar nyelvet úgy lebutította, hogy még nekem is fáj, pedig nem ezen a területen dolgozom. Olyan, mintha valami drogos suttyó miskolci félc.gány cigányzene/beszédparódiát nyomna, mind megjelenésre, mind dallamra, mind szövegre, mind stílusra, minden számánál ez volt az érzésem.

Le merném fogadni, hogy azért futott be, mert az értelmiség kezd eltűnni, a fiatalabbak kimentek nyugatra, és az országban már ez a szint, ezért van ilyen rajongótábora. Ahogy néztem valami tvműsorhoz is köze van, nem csoda, ha ilyen embereket mozgat meg. Nagyon várom, hogy néznek ki, hogy öltöznek és hogyan nyilatkoznak a rajongói, mert megijeszt, amilyen képet fest az országról, hogy nincs nála népszerűbb jelenleg, illetve nem is ez, mert oké, legyen a fiatalabbak kedvence(...), hanem hogy milyen széles körben népszerű, esélye nincs a magyaroknak kiemelkedni, butítsd és nyomorítsd a népet, akkor választanak ilyen "bálványt", tükröz 3 millió embert a műveletlen, lecsúszott, suttyó-drogos(a fű is drog) c.gányparódia-vinnyogás zene.

Úgy érzem, hogy nincs maradása a családomnak az országban, ez a srác, nem is ő, hanem amit képvisel, az mindennek az alja.

2023. okt. 14. 12:38
 1/2 anonim ***** válasza:
26%
Kérlek, még ma szedd össze a becses családodat, és költözz minél messzebbre az országtól, a nyelvet is felejtsd el, még az emlékeid írmagját is irtsd ki a gondolataidból, nehogy véletlenül mételyként telepedjünk, mi igénytelen suttyók rátok...
2023. okt. 14. 12:45
 2/2 A kérdező kommentje:

Megnéztem egy videót kik állnak sorba jegyért. Nem jól tippeltem, nem csak az a réteg, akire gondoltam, de ők is erősen jelen vannak, kb kétharmada a várakozóknak. Néhány normálisnak látszó ember is állt a sorban, erősen meglepődtem. Talán az lehet a gond, hogy nagyon "keverednek" egymással a rétegek, korábban élesebb határ volt, most meg nincs, így az emberek egy részét, főleg a fiatalokat is lehúzzák erre a szintre. Persze ők meg emelnek rajtuk kicsit..

Mindenesetre nem tetszik a dolog.

2023. okt. 18. 05:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!