Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hol keressek olyan embereket...

Hol keressek olyan embereket akik hobbiból videóznak/filmet készítenek?

Figyelt kérdés
20 éves Budapesti fiú vagyok, és nagy hobbim a fotózás és videózás. Arra gondoltam forgatnék egy filmet, és szükségem lenne társakra hozzá akikkel együtt hozzuk ezt össze. Nem pályázatra készülne vagy valami cégnek, csak simán hobbiból magunknak. Hol érdemes keresgélnem?
2023. okt. 8. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Nézz körül a művelődési házakban , szoktak hasonló szakkört vezetni.

Vagy kérdezz rá a Magyar Filmművészeti Szövetségnél, hogy van-e valahol ilyen klub fiataloknak. Azt is megmondják, hol érdeklődj.

2023. okt. 10. 01:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Iratkozz be filmes tanfolyamra, pl alapképzésre. Ott biztos találsz a feladatok megoldása közben partnereket is.
2023. okt. 10. 01:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Készíts filmet a barátok, barátnők bevonásával. Előtte állapodjatok meg, dokumentálva, hogy kinek mi a feladata: ötlet, forgatókönyv, rendező, vágó, a szereplők ( velük megállapodni, hogy a közleshez ingyen hozzájárulnak). A film végén legyen szabályos stáblista. Csinálj csatornát. Közöld le.

Gyűjts magad köré patnereket. Véleményezzétek egymás munkáját. Nem sértően, hanem szakmai érvekkel, segítően.

Adjatok meg témát, határozzátok meg, hány perc. Ki hogyan oldja meg egymásnak jelképes amatőr díjat, amit ti neveztek el viccesen-komolyan. 🙂

Légy kreatív, kezdeményező.

2023. okt. 10. 01:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindhármat én írtam. A toborzást kezdetben valamelyik közösségi oldalon is elkezdheted. De ott is keresgélhetsz, hátha van amatőr filmeseknek oldal. Ha nincs, nyiss egyet.
2023. okt. 10. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!