Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Sokan szoktak Youtubozni tv-ről?

Sokan szoktak Youtubozni tv-ről?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, hogy elindítják a zenét és főznek, takarítanak ilyesmi, hanem konkrétan teljes figyelemmel nézni videókat.

Szoktak így? És tvn milyen videókat néznek vagy nincs különbség, hogy telóról vagy tvről mit néznek?

Ha igen, akkor csak olyan videókat néznek amik 4K-ban vannak vagy a sima 1080p-t is megnézik?

Ha erre a sok kérdésre mind válaszolnak, akkor nagy királyok! :D

Köszi!

Azért van ilyen hülyén írva, mert nem lehet kérdést írni "egyes vagy többesszám második személyben"

De úgy kell érteni. :D :D

2023. okt. 2. 08:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem sokan.

Pont tegnap láttam hogy anyukám filmezik onnan, mert a netflixen a feliratosakat nem szereti.

De erre is panaszkodik mert lefagy.

Nem annyira praktikus szerintem.

2023. okt. 2. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én PS-en szoktam, már több, mint 10 éve. Az majdnem olyan, mint a TV, csak nem olyan béna a kezelés. Egyébként ugyanolyan videókat nézek, mint bárhol máshol. De jobb ott nézni, mint gépen vagy telefonon, ugyanúgy, mint filmet is. Handrás is mondta, hogy TV-n nézzék az emberek a videóit, mert úgy adja a legjobb élményt, de igaza is van.
2023. okt. 2. 22:13
 3/4 anonim válasza:
Szinte csak TV-n nézek YouTube-ot, TV csatornák helyett is. Kényelmesebb ágyból nézve, kimondottan mindent nézek, tág érdeklődési körrel...
2023. okt. 5. 16:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Én néznék YouTube-ot tévén, de régi az okos tévé rendszere, nem működik már rajta a YouTube, külön okosítót meg nem akarok venni az okos tévéhez.

Előfordul, hogy a családdal együtt akarunk nézni valamit, olyankor van hogy letöltöm YouTube-ról és pendrive-ról nézzük a tévén. De van, hogy inkább kitesszük a laptopot vagy tabletet az asztalra, hogy mindenki lássa és azon nézzük.

2023. okt. 6. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!