Sokan szoktak Youtubozni tv-ről?
Nem arra gondolok, hogy elindítják a zenét és főznek, takarítanak ilyesmi, hanem konkrétan teljes figyelemmel nézni videókat.
Szoktak így? És tvn milyen videókat néznek vagy nincs különbség, hogy telóról vagy tvről mit néznek?
Ha igen, akkor csak olyan videókat néznek amik 4K-ban vannak vagy a sima 1080p-t is megnézik?
Ha erre a sok kérdésre mind válaszolnak, akkor nagy királyok! :D
Köszi!
Azért van ilyen hülyén írva, mert nem lehet kérdést írni "egyes vagy többesszám második személyben"
De úgy kell érteni. :D :D
Szerintem nem sokan.
Pont tegnap láttam hogy anyukám filmezik onnan, mert a netflixen a feliratosakat nem szereti.
De erre is panaszkodik mert lefagy.
Nem annyira praktikus szerintem.
Én néznék YouTube-ot tévén, de régi az okos tévé rendszere, nem működik már rajta a YouTube, külön okosítót meg nem akarok venni az okos tévéhez.
Előfordul, hogy a családdal együtt akarunk nézni valamit, olyankor van hogy letöltöm YouTube-ról és pendrive-ról nézzük a tévén. De van, hogy inkább kitesszük a laptopot vagy tabletet az asztalra, hogy mindenki lássa és azon nézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!