Meg fog szűnni a Petőfi Rádió?
A Telex szerint a 20 fős Petőfi Rádiós állományból 15-18 embernek pénteken felmondtak, racionalizálásra hivatkozva. Kirúgták a reggeli és délutáni műsorok szerkesztőit és műsorvezetőit is.
Jobboldali tisztogatás,lehet jót fog tenni a rádiónak.
Megszűnni nem fog.
A jobboldali "tisztogatás" megtörtént az első átalakulásnál! A Petőfi rádió, mint zenei rádió bőven az aktuális kormány kormányzása idején teljesedett ki, azaz az a rádió, amit sokan szerettek, az tulajdonképpen az aktuális kormánynak köszönhető, ha ahhoz volt bármi köze is, márpedig akik nem szerették zenei rádióként a Petőfit, azok szerint a kormánynak volt köze ehhez. Aztán ugyanez a kormány alakította át állítólagosan a Petőfit, azt meg végképp nagy lázongás követte, én is lázongtam miatta, mert egy kalap sz-r lett az egész. Most újra átalakult a Petőfi, ez is jobboldali tisztogatás ezek szerint. Szóval a jobboldal immáron harmadjára tulajdonképpen önmagát tisztogatja a Petőfiben! Érdekes!
Az van, hogy ahogy indult az jó volt és nagy hallgatóságot hozott, de volt aki hiányolta azokat a régi "slágereket", amiktől egyesek meg már okádni tudnának, így átalakult, pedig nem kellett volna hinni ezeknek a hangoknak, ugyanis nem volt igazuk, a hallgatói szám, annak robbanásszerű megnövekedése, az érdeklődés, ami körbefogta a Petőfi rádiót, mind azt mutatta, hogy jó helyen van a kocsi, mégis belenyúltak, egy nagy sz-r lett, most ismét átalakult aztán meglátjuk így milyen lesz. Én azóta újra hallgatom a Petőfit! Nem gondolnám, hogy bármi probléma is lenne vele, még egy picit jobban kellene nyitni az underground felé, és jó lesz és újra olyan lesz, mint ahogy indult!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!