Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá magamat,...

Hogyan vegyem rá magamat, hogy indítsak egy youtube csatornát?

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Az a helyzet, hogy nagyon szeretek animációkat készíteni, és nézni is szeretem őket, így a legtöbb magyar animációs csatornát követem. Gondolkodtam rajta, hogy én is indítanék egyet, de sehogy sem tudok rávenni magamat, sosem érzem elég jónak azt, amit csinálok:/

Pedig szerintem nem annyira szörnyű, amit alkotok, csak tudjátok, nem olyan minőségű, mint a Coco, Shrek etc. Tudom, hogy azokat egész csapat csinálta, de mégis bennem van, hogy az enyém meg sem közelíti őket.

Lenne esetleg valakinek valamilyen ötlete, hogy hogy higgyem el,hogy én is indíthatok csatornát?

Mert jelenleg mindig mondom magamnak, hogy na, majd amit most készítek, kirakom. Ha kész, akkor na, majd a következőt, az biztos jobb lesz.

Tudom, ez legyen a legnagyobb bajom az életben, és remélem is, hogy csak ennyi bajom lesz, de érdekelne, hogy mit gondoltok:)

Vagy ha esetleg valaki ismer még animációs csatornákat, megköszönném, ha leírnátok, hátha lesz olyan, amit még nem követek:)

2023. szept. 24. 14:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Amíg nem kezded el, sosem fog kiderülni, hogy mire vitted volna a csatornával, és hogy reagálnak rá az emberek. Attól, hogy csinálsz egy csatornát és feltöltesz rá videókat, senki nem fog tudni róla. Ahhoz az elején aktívan reklámozni kell, és viselni a kritikákat.
2023. szept. 24. 15:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne vedd rá magad. Ha erőltetni kell, akkor csak a gondolatát szereted, hogy Youtube csatornád van, nem pedig csatornát szeretnél indítani.
2023. szept. 24. 17:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!