Hogyan vegyem rá magamat, hogy indítsak egy youtube csatornát?
Sziasztok:)
Az a helyzet, hogy nagyon szeretek animációkat készíteni, és nézni is szeretem őket, így a legtöbb magyar animációs csatornát követem. Gondolkodtam rajta, hogy én is indítanék egyet, de sehogy sem tudok rávenni magamat, sosem érzem elég jónak azt, amit csinálok:/
Pedig szerintem nem annyira szörnyű, amit alkotok, csak tudjátok, nem olyan minőségű, mint a Coco, Shrek etc. Tudom, hogy azokat egész csapat csinálta, de mégis bennem van, hogy az enyém meg sem közelíti őket.
Lenne esetleg valakinek valamilyen ötlete, hogy hogy higgyem el,hogy én is indíthatok csatornát?
Mert jelenleg mindig mondom magamnak, hogy na, majd amit most készítek, kirakom. Ha kész, akkor na, majd a következőt, az biztos jobb lesz.
Tudom, ez legyen a legnagyobb bajom az életben, és remélem is, hogy csak ennyi bajom lesz, de érdekelne, hogy mit gondoltok:)
Vagy ha esetleg valaki ismer még animációs csatornákat, megköszönném, ha leírnátok, hátha lesz olyan, amit még nem követek:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!