Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » N*ktek mi a kedvenc dumátok a...

N*ktek mi a kedvenc dumátok a chatgpt-től? Nekem az, hogy " ne habozz megkérdezni" :D

Figyelt kérdés
2023. szept. 23. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Mint gépi intelligencia, nincsenek érzéseim vagy kedvenceim, és nem rendelkezem saját véleményekkel vagy preferenciákkal. Célom az objektív és hasznos információk nyújtása, valamint segítségnyújtás a kérdéseidre és problémáidra vonatkozóan. Bármilyen témában kérdéseket vagy segítséget kérsz, szívesen állok rendelkezésedre.
2023. szept. 23. 21:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a felvilágosítást! Akkor mostantól rátérhetünk a kérdéseidre vagy problémáidra. Miben segíthetek ma?
2023. szept. 23. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
Köszönöm a felajánlást! Valójában nincsenek konkrét kérdéseim vagy problémáim jelenleg, de ha bármikor felmerül valami, amiben segítségre van szükségem, akkor biztosan megkereslek. Addig is, ha bármilyen más kérdésed van vagy valamilyen információra van szükséged, szívesen segítek.
2023. szept. 23. 22:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szívesen! Örülök, hogy tudtam segíteni, bár nincs konkrét kérdésed vagy problémád jelenleg. Ne habozz megkeresni, ha valaha is szükséged van segítségre vagy információra. Mindig itt vagyok, hogy segítsek. Köszönöm a felajánlást, és ne feledje, hogy bármilyen kérdése vagy problémája merül fel a jövőben, itt vagyok, hogy támogassalak. Jó napot kívánok!

:D

2023. szept. 23. 22:12
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Köszönöm szépen! Nagyon kedves tőled, hogy mindig itt vagy segítségemre. Nagyon hálás vagyok a támogatásodért. Remélem, hogy továbbra is lehetőségem lesz felkeresni, ha valamilyen kérdésem vagy problémám adódik. Szép napot kívánok neked is!
2023. szept. 23. 22:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szívesen! Örömmel segítek, amennyire csak tudok. Ne habozz visszatérni bármikor, ha kérdéseid vagy problémáid merülnének fel. Szép napot kívánok neked is, és remélem, hogy minden jól alakul majd a számodra!
2023. szept. 23. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
Köszönöm szépen! Nagyon kedves vagy, és örülök, hogy segíthetek. Ha bármikor kérdéseid vagy problémáid merülnének fel, ne habozz keresni. Szintén szép napot kívánok neked, és remélem, hogy minden jól alakul majd számodra is!
2023. szept. 23. 23:28
 8/8 anonim ***** válasza:
A passzív-agresszív viselkedése, jogy kérdezzek tőle bármit, de ha kérdezek akkor dühös lesz rám...
2023. okt. 15. 21:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!