Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Azt honnan lehet tudni hogy...

Azt honnan lehet tudni hogy ha valaki letilt csak messengeren?

Figyelt kérdés
2023. szept. 19. 19:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Leginkább onnan, hogy nem tudsz neki írni. Az fog a billentyűzet helyén állni, hogy "Erre a beszélgetésre nem tudsz reagálni".
2023. szept. 19. 19:46
 2/18 A kérdező kommentje:
De én írtm valakinek és ő online van és nem látja amit írtam nincs ott a kis icon
2023. szept. 19. 20:26
 3/18 anonim ***** válasza:
Írj neki valamit, akár egy .-ot. Utána próbáld visszavonni. Ha azt írja ki, hogy ezt az üzenetet nem lehet visszavonni, akkor tiltott Messengeren, ha vissza tudod vonni akkor nem vagy tiltva.
2023. szept. 19. 20:51
 4/18 A kérdező kommentje:
Visszatudtam vonni de akkor mért nem látta amit írtam? pedig sokszor online volt
2023. szept. 19. 21:02
 5/18 anonim ***** válasza:
A fehér hátterű pipát látod az üzeneted után, mintha nem lett volna azóta még netközelben mióta írtál?
2023. szept. 20. 05:58
 6/18 A kérdező kommentje:
Itthon vagyok van net és van pipa is
2023. szept. 20. 06:50
 7/18 anonim ***** válasza:

Melyik pipát látod az üzeneted mögött?

[link]

[link]

Ha az 1.képen lévőt (szürke háttérben fehér pipa) akkor az üzeneted átment, netközelben is volt mióta küldted, de még nem olvasta el.

Ha a 2.képen lévőt, akkor az üzeneted elküldted, viszont nem volt még netközelben mióta küldted, vagy tiltott. De azt írtad vissza tudtad vonni, szóval nem tiltott.

Elképzelhető hogy archiválta a beszélgetést, vagy a kéretlenbe rakta, akkor már nem emlékszem milyen hátterű pipa szokott lenni, ha gondolod megnézhetem azt is.

2023. szept. 20. 11:50
 8/18 A kérdező kommentje:
Nekem kék hátterű pipa van olyasmi a 2. kép csak nem lyukas
2023. szept. 20. 14:06
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem értem.. csinálj képet róla, mert így nem tudom, de amúgy ez a 2 fajta van, amit linkeltem, meg a 3. amikor látszik a profilképe a pipa helyette, amikor elolvasta.
2023. szept. 20. 14:42
 10/18 A kérdező kommentje:

A kék az üzenet mellet van a szürke pedig a neve mellet a listánál

[link]

[link]

2023. szept. 20. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!