Budapesten hol lehet meztelenül szaunázni,vagy fürdőzni?
Még nem voltunk ilyen helyen,de szeretnénk kipróbálni a barátnőmmel.
Akik már jártak ilyen helyen melyiket ajánlanák,és miért?
Köszönjük a gyors válaszokat:)
Az azt jelenti,hogy a lepedőt muszáj magunk köré tekerni,és csak az alatt lehet meztelenül lenni?
Mert mi olyat szeretnénk kipróbálni,ahol csak a fenék alá kell tenni,és felül pedig semmi.
5#ös vagyok: Azért ajánlom, mert nem csak a szeánszok alatt lehet az említett kamrát meztelenül használni, hanem nyitvatartási idő alatt végig. Csendes, kulturált, tényleg ajánlom. Annyi, hogy 11:00 után érdemes inkább menni, mert akkorra forrósodnak át a helységek rendesen.
Egy hátránya van: csak hétvégén van nyitva. :/
Vannak több helyen is naturista programok, estek, de helyileg nem Pesten. (Kerekdomb, Ballószög amikben biztos vagyok)
A szaunákban, ha fürdőruha mentes, akkor legtöbb helyen lepedőt kell magadra tekerni, de igazából ez helyfüggő, hogy bent a szaunában leveszed-e és magad alá teríted vagy magadon hagyod.
Ahova én járok (Kehida) ott is elvileg kötelező a lepedő, de gyakorlatban elég sokan leveszik és inkább maguk alá terítik, tehát meztelenül vannak. A szauna mester sem szól érte, ha leveszed a lepedőt.
Kimondottan textilmentes szauna Magyarhertelenden van, itt van olyan részleg, ahol teljesen fedetlen testtel lehet szaunázni. De ez is nagyon messze van Bp-től.
Facebookon vannak szaunás csoportok, ahol hirdetnek naturista programokat is, ott nézz szét!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!