Ha Anna lánya az én lányom anyja, akkor kije vagyok Annának?
Figyelt kérdés
A. Nagyanyja
B. Anyja
C. Lánya
D. Unokája
A. Én vagyok Anna
2023. szept. 9. 21:29
21/30 A kérdező kommentje:
Neeee. Te kikerested? :( :D
2023. szept. 9. 22:33
23/30 anonim válasza:
annyira nem stimmelt a megoldás,amit megadtál, hogy sejtettem, hogy tévedsz. Beírtam 3 szót a gugliba és lám... Tényleg hülyeséget írtál..
24/30 A kérdező kommentje:
22# és 23#
Olvassátok el mégegyszer a kérdést, ha nem megy valami és ne a másikat fikázzátok. A válaszok és a kérdés is helyesen van beírva. Tipikus magyar hozzá állás, ha valami nem oké nálatok akkor a másik baszott el valamit. Valaki még egy linket is bemásolt ugyan ezzel csak Anna helyett Tetesa van.
2023. szept. 9. 22:42
25/30 anonim válasza:
okoska, te az anyját adtad meg (B) helyesnek, de a bemásolt megoldásban a Lánya (C) a helyes megfejtés. Nem tűnt fel???
26/30 anonim válasza:
23és 25 is én vagyok és én másoltam be a linket is.
27/30 A kérdező kommentje:
4.-esnek akartam hivatkozni nem 5.-nek
Értem, hogy mit nem értettél.
2023. szept. 9. 22:51
29/30 A kérdező kommentje:
28.
Maradjunk annyiban, hogy hibáztam, mert véletlen félre nyomtam és nem tévedtem :D De ha ennyire kiakaszt egy kis viccelődés olvashatsz mást is itt.
2023. szept. 9. 22:57
30/30 anonim válasza:
Csak szimplán nem értem, hogy miért nehéz beismerni, hogy tévedtél .Lehülyézed a válaszolókat, csökönyösen kitartasz (a rossz) válaszod mellett, nem ellenőrzöd magad az eltérő válaszok miatt sem. Most már megérdemlünk annyit, hogy elismerd a tévedésedet. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!