Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ez minek köszönhető?

Ez minek köszönhető?

Figyelt kérdés
18 évesen ittam egy kis alkoholt és úgy éreztem enyém az egész világ most 23 évesen pedig nagyobb mennyiségű alkohol után is csak megszédülök és elalszom. Miért nem érzem azt a hatást mint fiatalabb koromban? Nem iszom gyakran alkoholt mostanában sem.

2023. szept. 4. 05:12
 1/3 anonim ***** válasza:
69%
Megöregedtél.
2023. szept. 4. 08:31
 2/3 Phoney ***** válasza:

Az alkoholnak nincs automatikus eufóriakeltő hatása, sok mindentől függ, hogy adja-e.

Alapvetően attól, hogy milyen az aktuális pszichés állapotod, személyiséged, de az sem mindegy, hogy milyen jól adagolod, vagy mondjuk milyen gyakran fogyasztasz. Lehet, hogy a gyakorlatban a korral is változik, de ha 23 évesen már öreg lennél hozzá, akkor nem léteznének alkoholisták ;)

2023. szept. 4. 08:46
 3/3 anonim válasza:
18 évesen én alkohol nélkül azt hittem hogy enyém a világ majd 25 évesen rájöttem hogy nem.... alkohol nélkül. :) Ez nem a pia miatt van, komplexebb tudásod lett, máshogy látod a dolgokat mint 18 éves korodban ennyi.
2023. szept. 6. 14:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!