Mennyire vannak sokan a budapesti kocsmákban és a szórakozóhelyeken hétköznap?
Kocsmákban mindig sokan vannak, de nem annyian, hogy ne legyen hely beülni valahova, ha meg véletlen mégis, akkor sétálsz tovább a körúton és biztosan találsz valami olyan helyet ahol kevesebben vannak :D
Szórakozó helyeken pl. egyetemi bulik általában szerda-csütörtök vannak, akkor jóval többen vannak mindenhol, illetve ugye péntek-szombat amikor bulik szoktak még lenni, de Facebook-on érdemes nézelődni ezek után.
A legnépszerűbb szórakozóhelyeken hétköznap is "sokan" vannak, igaz nincs tolongás, de teli van külföldivel/turistával. Párom meg az én szülinapomon mindig elmegyünk bulizni és még vasárnap vagy hétfő este se volt olyan, hogy azt mondtam most túl kevesen vannak és nincs hangulata. Inkább szerintem pont ekkor van ideális tömeg, mert a péntek és szombat borzasztó (szerintem).
A kocsmákban pedig mindig van a belvárosban elég ember a kellemes hangulathoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!