Mi a véleményetek a Laura és Norman csatornáról?
Ma feldobta nekem az Yt és megnéztem pár videót. Katasztrófának tartom. Elég korán már videózta őket az apjuk, és belenevelte őket abba, hogy az a normális amit ők csinálnak. De szerintem nagyon nem az.
Norman van sztárolva és az apuka.
Laura nekem egy értelmes, okos és kedves lánynak tűnik aki csak bele van kényszerítve a szerepébe.
A csatornán pedig minden a pénzről szól. Jól gondolom?
Vagy ti ezt hogyan látjátok?
Én belenéztem régebben, valami óvszeres zacskóról magyarázott a kiscsávónak a fater, kapcsoltam is tovább.
Oké, hogy bizonyára ez egy internetes reality akar lenni, de ilyenekről akkor sem illik beszélni úgy, hogy a tartalmat nagyrészt kiskorúak nézik.
Gyerekek belekényszerítve a rivaldafénybe, hogy ebből legyen karrier. Amire amúgy semmi szükségük, mert szarják a pénzt. De ha mégis videóznak, akkor lehet értelmes tartalom is, nem csak a trash. A nézettségért persze bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!