Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A fiatalok manapság vesznek...

A fiatalok manapság vesznek újságot?

Figyelt kérdés

Vagy van még egyáltalán olyan újság mint régebben volt a Bravo?

Én is csak a poszterért vettem, de kíváncsi vagyok, hogy most mi a helyzet.

2023. aug. 11. 09:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Talán a gyerekek szoktak, amihez jár valami gyűjthető kártya, matrica, figura vagy bármi ilyesmi. Bár már 21, nekem csak playboy és hasonlók voltak eldugdosva még mikor kicsi voltam. Szerintem inkább az idősebbek szoktak már hobbihoz, pl. aki horgászik olyan magazinokat, újságokat.
2023. aug. 11. 13:04
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Persze Bravo meg Pop Cornt bújjàk miközben Davson és a Haverokat nézik a képcsöves tvjükön. Oh wait már nem 1997 van.
2023. aug. 11. 13:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Én megszűnésükig vettem a PC Gurut meg a GS-t igaz csak emgszokásból.
2023. aug. 11. 13:52
 4/4 Hintalow ***** válasza:

Nem nagyon vannak már ilyenek, a kisgyerekeknek vannak magazinok, meg egy adag kategória, amiket már csak szerintem az idősebbek tartanak èletben.

Èn is a játèkújságokat toltam annó, de azok is hamar feladták, a fiatalok nem olvasnak már ilyeneket papìr alapon.

2023. aug. 11. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!