Gáz hogy nem merek lecsúszni a Palatinus strandon két extrémebb csúszdán 26 éves férfiként?
Figyelt kérdés
A narancssárga turbóról és a sarga kamikazerol van szó. A narancssárgán egyszer lecsúsztam, de kemény volt még egyszer nem tudom próbáljam-e mert olyan gyors hogy félek hogy szívrohamot kapok félelmemben. A sárgán meg legutóbb én jöttem volna, zöld volt a lámpa majdnem el is indultam, de visszafordultam az utolsó pillanatban. Félek hogy kiesek a sárga meredekről meg szintén a gyorsaságtól és a meredek miatti durva érzéstől. Kényszer beteg vagyok amúgy azért félek? Amúgy szeretek csúszdázni de ez a két csuszda mintha sok lenne nekem.2023. aug. 2. 22:25
1/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem, ez teljesen normalis nyugi :)
2/5 anonim válasza:
Miért lenne gàz? Nem mindenkinek való az extrém pálya.
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy gáz-e. Én a 2 méteres ugrótoronyról fordultam vissza 35 éves nőként. 🙃 aztán egy óra múlva újra megpróbáltam, akkor már sikerült leugranom.
A (magas) csúszdáktól engem is ver a víz. Én kövér vagyok, és ezért félek, hogy kirepülök a csúszdából, vagy beleszorulok. Vagy annyita begyorsulok, hogy a végén pofára esek. Roppant kellemetlen ezekkel a parákkal élni úgy, hogy van 2 kalandvágyó gyerekem.
4/5 anonim válasza:
Nem gáz, én egyszer csúsztam le sok éve egy osztálykiránduláson és már közben megfogadtam, hogy soha többé nem csúszok le. Halálfélelmem volt, nem nekem való. Sajnos nem tudok úszni sem, szóval a vízben inkább lazulni szeretek, nem hiányzik a csúszdáz@s.
5/5 anonim válasza:
Valaki csúszdázik, valaki nem, nincs ebben semmi.
De úgy vannak ezek megcsinálva, hogy ne lehessen belőle kiesni vagy hasonló. Gáz lenne a hírekben olvasni, hogy Józsi kiesett a csúszdából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!