Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Para Kim csatornája miért...

Para Kim csatornája miért szűnt meg?

Figyelt kérdés
Mármint elmondta az utolsó videójában, engem az érdekelne, hogy akik nézték a videóit, azok hova tűntek és miért nem nézték tovább? Mitől nem volt tovább érdekes nektek?
2023. júl. 24. 01:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Én néztem a videóit, amíg voltak 😀 De ha nincsenek tovább, akkor mit kellene néznem? Nem igazán értem a kérdést.
2023. júl. 24. 08:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Azért hagyta abba elmondása szerint, mert egyre kevesebben nézték a videóit, hiába volt 100e feliratkozója, alig nézte valaki. Pedig mindenfélével próbálkozott, de akkor is kevesen nézték, így inkább abbahagyta. Engem az érdekelne, hogy akik eleinte nézték, de később nem, viszont nem iratkoztak le, azok miért nem nézték? (Ezek szerint te nem ez a kategória vagy.) Én ha már nem nézek valakit, akkor leiratkozok róla, hogy csak a releváns dolgok maradjanak a hírfolyamomban.
2023. júl. 24. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!