Hogyan tudnék követőket szerezni a Facebook profilomnak?
Van egy könyves profilom (Könyv Kastély), és annak szeretnék sok-sok követőt. Persze csak ingyenes lehetőségek jöhetnek szóba.
Kérlek, a trollok kíméljenek.
És minden segítséget köszönök szépen! :)
Érdekes tartalommal.
Próbálok nem trollkodni: ezeket a jó reggelt üzeteket és általános bölcsességeket hagy megy azokra az időkre, amikor már megvan az általad kívánt 1000 követő és a csoportot össze kell tartani.
(Itt most trollkodnék, mert a véleményem erősen negatív ezzekel posztokkal kapcsolatban)
A könyajánló jó ötlet, de ne csak egy kiadót válassz be, és legyen valamilyen tematikád, mit ajánlasz, mikor és miért. A saját oldal megosztásánál ne legyen ilyen szöveg, pl hogy "novellaHáz a völgy mélyén Lois2 perc ezelőtt 0104 perc".
Kicsit több, hogy is mondjam, könyvekkel kapcsolatos lényeges tartalmat várnék el ahhoz, hogy követő legyek.
Jelenleg ez (és itt is jönne trollkodás).
Egyébként sok sikert, ez is munka, amellett, hogy szereted is csinálni.
Köszönöm szépen!
Igen, kicsit sok az idézet. De ezen akkor változtatni fogok, ahogy ajánlottad is.
Csak az a baj, hogy antik, régi regényekről szól az oldal. Azért gondoltam ezt, mert mindenki a mai regényekről blogol, mai, új regényeket oszt meg.
De akkor kitalálok valami jó tematikát.
A saját oldal megosztásánál pedig nem értem ezt a kiírást. Valószínű, hogy ez valami rossz WP beállítás lehet csak. Megnézem akkor azt is.
Köszönöm szépen a segítséget. Igyekszem akkor a javaslataidat betartani.
És igen, valóban szeretem ezt csinálni. :)
"Well done!" - mondta mindig az egyik angol tanárom, ha meg volt elégedve. Szóval, három-négy napig figyeltem az oldalad, és minden posztodat elolvastam; érdekes volt viszontlátni a rég ismert történeteket. Az oldal most már valóban a régi könyvek ajánlásáról szól, emellett jól fogalmazol, a helyesírásod pedig kiváló.
Azalatt a három nap alatt a követőid száma megduplázódott, mára pedig már több, mint háromszor annyian vannak. Most már ez a szám organikusan fog növekedni, csak így tovább!
Épp javasolni gondoltam, de látom már megtörtént; a weboldaladat időnként említsd meg, mert egy kicsit háttérben van, és még kevesen tudják, mi történik ott, mivel foglalatoskodsz. Pedig az érték - persze a régi könyvek népszerűsítése is fontos - ott teremtődik.
És ha már a weboldalnál tartunk, még egy dolgot javaslok a fő kérdésedhez: helyezz el egy facebook ikont és linket, hogy onnan is érkezhessenek majdan a közösségimédia-oldalad lehetséges követői.
Köszönöm szépen! Nagyon kedves vagy! :)
Igen, igyekszem a legjobb tudásom szerint.
Az embereket személyesen hívtam meg, és vannak, akik elfogadták, de vannak, akik nem. Persze, azért érkeznek maguktól is követők.
Még alakulóban van a profil. Most gondolkodom, hogy minden poszt végén linkeljem-e a weboldalt is. Nem tudom, hogy az jó ötlet lenne-e?
És majd lesz Tiktok és Instagram fiók is, de ez csak a jövő terve.
Addig még sok-sok követőre lesz szükség.
Ha nem költői a kérdésed, akkor szerintem nem jó ötlet minden poszt végén linkelni a weboldalt, mert olyan eltúlzottnak tűnik, főleg egy rövid bevezető szöveg után, rögtön egy kép előtt.
A kevesebb néha több.
Szerintem annak a posztnak a végére illeszt be (ahogy meg is oldattad párszor), amelyik poszt a weboldalon lévő vagy azzal kapcsolatos tartalomra utal, hiszen itt szeretnéd igazán a látogatóidat elirányítani a profilodról.
amúgy csinálhatsz instát, twittert, tumblr-t.
wattpadon te is írhatsz saját novellát, regényt.
Köszönöm mindenkinek! :)
Igyekszem.
A profil még alakulóban van, tehát ennél csak jobb lesz.
Igen, lesz majd Instagram, Twitter, meg a többi, de ahhoz rengeteg idő kell, és most abból van a legkevesebb. Még tervezés alatt van, hogy s mint lenne.
És igen, szeretnék majd wattpad profilt is nyitni, mert vannak saját ötleteim, leginkább dark fantasy, fantasy, grimdark terén.
ha lesz wattpadod, mindenképp linkeld ide :)
amúgy facebook csoportokat jobban látogatják, mint facebook oldalakat.
Feltétlenül :)
Ez professzionális profil, nem oldal. Az oldalakat valóban nem nagyon látogatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!