Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Campus fesztiválra ezeket...

Campus fesztiválra ezeket vihetek magammal?

Figyelt kérdés
Esernyő, esőkabát egy táskába, elvégre mond esőt. Meg frontra kicsit érzékeny vagyok, szoktam néha magammal vinni egy szem könnyebb fájdalomcsillapítót. Ezeket ha megyek, a bejáratnál az őrök elveszik? Vagy pl. a fándalomcsillapítóra nehogy azt gondolja, hogy kábszi. XD

2023. júl. 20. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:
2023. júl. 20. 23:47
 2/4 A kérdező kommentje:

"Tilos behozni a fesztivál területére mások testi épségét veszélyeztető és a közbiztonságra veszélyes tárgyakat"

Jó hát ebből alig derül ki valami. Végül is esernyő ha úgy vesszük veszélyes, ütni is tudok vele xD gyógyszerre nem tér ki, de az mindegy igazából, ha iszok az is egy fájdalomcsillapító elvégre xD

2023. júl. 21. 05:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Bármit bevihetsz ami nem kaja, pia, drog vagy fegyver. De leginkább a piát nézik, nehogymár ne ott vedd meg az ezer ft-os sört vagy akármit.
2023. júl. 21. 18:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Na, tegnap voltam. Végül is gyakorlatilag tényleg bármit be lehetett volna vinni, mert az őr kb. cseszett kinyittatni a táskát, hogy megnézze.
2023. júl. 22. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!