Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kiöltöztél ma, ahogy Barney...

Kiöltöztél ma, ahogy Barney kérte?

Figyelt kérdés
[link]
2010. okt. 13. 22:52
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Valaki mondja már el, hogy miért jó ez a sorozat? Néhány részt láttam belőle, és ez alapján csak egy átlagos sitcom kis csavarral? El lehet rajta szórakozni, nem azt mondom, hogy rossz, csak nem értem, hogy miért ennyire híres, és miért rajonganak érte ennyien. Egyébként néhány csop.társam kiöltözött. Jópofa dolog. Tetszenek ezek a "világnapok", ahogy a törölközőnap is. :)
2010. okt. 13. 23:06
 2/4 anonim válasza:
akaratomon kívül, de igen.. színházban voltunk :)
2010. okt. 13. 23:47
 3/4 A kérdező kommentje:

Én speciál egyszer elkezdtem hébe hóba nézni, aztán rákattantam és már teljesen magával ragadott. Pedig nem vagyok ilyen sorozat néző típus.

Jók a viccek benne, de általában olyan témákat veséz amit az átlag embert is érinti, poénosan.

szóval nem is tudom... egyszerűen jó. :)

2010. okt. 13. 23:56
 4/4 anonim válasza:

megbeszéltük a csajokkal h ki fogunk öltözni és ök meg is tették meg el is mentek ugy bulizni de én itthon fekszek betegen:S:(

am meg az a sorozat ugy jo ahogy van...eccerüen imádom:)

2010. okt. 14. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!