Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szülinapi bulit szeretnék...

Szülinapi bulit szeretnék rendezni. Szerintetek hány embert hívjak meg? És milyen programokat tudtok?

Figyelt kérdés
14 éves leszek. Sok barátom van. Eddig is rendeztem szülinapi bulit, minden évben, de valahogy mindegyik olyan uncsi volt. Azt szeretném, hogy ez a 14. emlékezetesebb legyen és nagyon jól sikerülne. Májusban lesz a buli, szóval kinti programok is szóbajöhetnek. Azért teszem fel ilyen korán a kérdést, mert sok választ szeretnék.;) Kérlek segítsetek!
2010. okt. 13. 19:05
 1/7 anonim ***** válasza:

1. Annyi embert, amennyire igényt tudsz tartani. Úgyis mindenki a kaja, pia, zene miatt megy:P

2. milyen programokat? Nem érdemes tervezni, úgyis a bulin fogtok kitalálni valamit, a lényeg hogy legyen olyan zene, ami a vendégeknek is tetszik.

3. Drukkolok neked:D

2010. okt. 17. 16:46
 2/7 A kérdező kommentje:
ó köszi.:) mondjuk ezúttal szeretnék részletes programmal készülni mert eddig úgy csináltam hogy eljönnek aztán spontán lesz valami de nem jött be.:/ és szerinted hívjak meg fiúkat is? vagy csak lányokat? mert ha vannak fiúk is akkor nehezebben tudjuk elengedni magunkat viszont nem kicsinye az ha csak lányok vannak? :D
2010. okt. 17. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Hu, ez így nehéz. Sose terveztem előre ha valami bulira készültem, szóval nem tudom. Eszembe jut valami, akkor szólok, de biztos fognak még többen írni. Az meg hogy, csak lányok legyenek...nem érdemes így gondolkodni, szerintem hülyeség. Nem az a lényeg, hogy minél többen legyenek, vagy hogy fiú vagy lány, a lényeg annyi, hogy barátok vegyenek körbe.
2010. okt. 17. 19:46
 4/7 A kérdező kommentje:
kösziköszi.:) ja ez a barátos dolog ez jó.:D
2010. okt. 18. 15:51
 5/7 A kérdező kommentje:
kérlek kommenteljetek! pls.:(
2010. okt. 27. 19:39
 6/7 doga válasza:
Uvegezzetek.:)
2013. aug. 4. 15:53
 7/7 anonim válasza:

Evöpálcával patogatott kukoricát egyetek

bekötöttszemel sminkeljetek

2013. nov. 8. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!