Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vampire Knight-rajongók! Zero...

Vampire Knight-rajongók! Zero vagy Kaname?

Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 21:38
1 2 3
 21/29 Minto válasza:
100%

Én mindekettőt szeretem.

Kanameét azért mert csöndes, és fagyosan udvarias, és imádja Yuukit.

Zerot azért imádom, mert Ő az aki nem mutatja ki érzéseit, de a részekből kiderül, hoigy annyira szereti Yuukit mint Kaname.Azért is szeretem mert gyűlöli a vámpírokat, pedig Ő is vámpír.

2011. júl. 17. 13:50
 22/29 anonim ***** válasza:
89%

Kaname, mert nagyon jószívű, higgadt, és ahogy viselkedik Yukival... Külsőre sokal szebb, mint Zero a szomorú szemei és lefelé görbülő szája miatt, meg kabátban is milyen karcsú...

Zero meg olyan, mint egy durcás kamasz. Jó jó, megértem őt is, de miért olyan bunkó mindenkivel? Az igazgató is mindig csak jót akar neki, ő meg tök bunkó vele. :(

2012. febr. 11. 23:03
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
egyéretlműen Zerooo :DDD őt nagyon imádom. szerintem irtó jó fej és nagyon sajnáétam amikor Yuuki otthagyta és inkább Kanamét választotta. :(( szegény a 3. részben szerintem egy kicsit depis volt :((
2012. jún. 13. 15:08
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Zero. Ő legalább megvédi Yukit és az életét is odaadná érte. Mellesleg sokkal helyesebb, és jól is áll neki ez a ,,nem érdekel semmi" szerep. Szóval, Yuki a létező legrosszabbul döntött. Habár ez az ő döntése. Zero *.*
2012. aug. 14. 13:41
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Zero <3
2012. dec. 30. 21:39
 26/29 anonim ***** válasza:
Én ugyan az első évad végén járok még csak, de az eddig látottak alapján nyugodt szívvel teszem le Zero mellett a voksom. Nekem valamiért rokonszenvesek a látszólag bunkó, valójában mégis érzékeny jellemek. Attól, hogy általában nem mutat érzelmeket, még igenis rendelkezik velük. Ami meg Kanamét illeti, kikészít a "Yuuki orra előtt mézesmadzagelhúzós" viselkedése, túlzásba viszi a nyálas "gentleman" szerepét, és az sem tetszett, mikor jóformán meg akarta köszöntetni Zero-val, hogy élhet. Elég pökhendinek tűnik. Ez persze csak az én véleményem, változhat még.
2013. febr. 24. 15:02
 27/29 Nirata ***** válasza:

KANAME

Ez nem jelenti azt, hogy Zerot nem szeretem, sőt az elején, az ő pártján álltam, de az 1 évad 7 része után nem tudtam dönteni... Majd a 2évad 8 része után egyértelműen Kaname párti lettem (Zero beszólása Yuki felé teljesen kikészített).

2013. szept. 20. 12:18
 28/29 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Kaname !! Zero egy hálátlan köcsög! Durcás kismajom, egy rohadt bunkó, szemétláda!
2014. júl. 7. 18:09
 29/29 anonim válasza:
Par evszazad elteltevel irok, de en csak most lattam, mellesleg amikor ez kijott meg meg nem voltam abban a korban hogy ez tetszen :D na szoval, szerintem Zero is nagyon aranyos de Kaname annyira ahhhwwww *_* en szerelmes vagyok Yuki helyett is, annyira ahhw, helyes, meg titokzatos, meg mindig megvedi Yukit es helyes meg jo modoru, ja es vampir, es nagyon cuki vampir 😂 bar csak a sorozatot lattam, de nagyon szeretnem megkaparintani a mangat
2018. ápr. 22. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!