Szoktatok még mostanában Metal Hammer újságot venni?
Figyelt kérdés
Az utóbbi években már csak évente egyszer, max kétszer szoktam az érzés kedvéért venni, korábban viszont elég sűrűn megvásároltam ezt a magazint. Sok új együttest megismertem az újság által, meg volt egyfajta hangulata az egész újságnak, mert olyan jó érzés volt teljesen kiolvasni.2023. jún. 27. 17:32
1/1 anonim válasza:
Nem, már nem szoktam. 2002-2004-ig szorgalmasan vettem, minden hónapban ott toporogtam az újságárusnál. És igen, kiolvastam az első oldaltól az utolsóig. Imádtam a Sokkoló korongok lemezkritikáit. Tényleg el tudtam dönteni a részletes kritika alapján, hogy melyik lemezt érdemes megvennem. Sőt, az első barátomat a Funzine rovatból szedtem össze. 🙈 Áh, imádtam, szép idők voltak azok.
Mostmár nem is élek Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!