Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szoktál egyedül vízpartra,...

Szoktál egyedül vízpartra, strandra menni ?

Figyelt kérdés

Sosem voltam otthon ülős típus, de jelenleg a környezetemben vagy dolgoznak a barátnőim, vagy gyereket nevelnek. Vendéglátásban vagyok, így általában hétköznap vagyok itthon amikor senki nem ér rá. A párommal hétvégén ha nekem is pont szabad, mindig megyünk valamerre.

Gondolkoztam rajta, mi lenne ha egyedül lemennék a Balcsira egy délutánt , vagy egy strandra csak úgy. Csak félek az értékeimet a vízparton hagyni. Barátnőim szerint tök gáz egyedül is menni valahová , szerintem meg nem az.

Kutyával rendszeresen megyünk ,az egyik nagyon szeret kocsikázni is ketten, érdekes az nem gáz.

A másik barátnőm szerint biztos lecsapna rám valaki, mert látja hogy nincs velem senki.hat nem tudom, én úgy érzem kikapcsolna de még nem indultam el :D

Szerintetek? Voltatok már egyedül így ?

25/L

2023. jún. 21. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szoktam. Idén is tervezek egyedül strandolni menni, és mindig látok másokat is társ(aság) nélkül. Szóval nem annyira különleges dolog ez :)
2023. jún. 21. 11:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem szeretek fürdeni. De ha szeretnék mennék simán.
2023. jún. 21. 12:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze, én bárhova megyek egyedül, moziba, túrázni, múzeumba és még strandra is. Semmi gáz nincs ebben, de különben is, kit érdekel, ha más gáznak gondolja? Az értékekre vigyázni tényleg problémás, de esetleg kereshetsz kifejezetten olyan strandot, ahol van értékmegőrző. Persze ezek többnyire fizetősek, de még így is jobb, mintha ellopnának valamit. Ja és soha, senki nem szólított még meg ismerkedési szándékkal, sehol sem, ahol egyedül voltam, úgyhogy szerintem ettől nem kell félned, kicsi az esély rá. :) Legfeljebb azért szólítottak meg, hogy útba igazítást kérjenek, vagy megkérdezzék az időt, de ilyen meg bármikor előfordulhat, ha egyedül mászkálsz az utcán.

Egyébként megértelek, én is évekig nem mentem el egy csomó helyre, mert nem volt kivel. De aztán rájöttem, hogy ez hülyeség, valójában nagyon kevés az olyan program, ahol elengedhetetlen a társaság.

2023. jún. 21. 15:53
 4/4 harebell ***** válasza:
100%
Én is szeretek egyedül strandra (meg máshova is) menni, dehogy gáz, amúgy is a többség magával és a saját társaságával van elfoglalva, nem azzal, hogy ki van egyedül. Az értékeket ugyanúgy oldom meg, mint ha többen megyünk (akkor is ha egyszerre megyünk a vízbe, a végeredmény ugyanaz). Leszólítani meg amúgy is leszólíthatnak bárhol bármikor, az se tartson vissza :)
2023. jún. 21. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!