Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi indokolja, hogy ekkora...

Mi indokolja, hogy ekkora hírverés van Suhajda Szilárd esete körül?

Figyelt kérdés

Napok óta folyamatosan egyszerre 8-10 cikk jön velem szemben Suhajdáról és a hegymászásról mind az Index, mind az Origo tetején. Azelőtt sosem hallottam a nevét, most megkerülhetetlen a téma.

Ilyen szintű hírverést még sosem láttam egy viszonylag ismeretlen ember esete kapcsán. Még az angol királynő, Tina Turner vagy Vágó István halála kapcsán sem cikkeztek ennyit.

2023. máj. 28. 22:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%
nem tudom de én már nagyon unom ...
2023. máj. 30. 13:14
 12/16 anonim ***** válasza:
60%
Nem hős. Nem érdemel reflektorfényt.
2023. máj. 30. 15:24
 13/16 anonim ***** válasza:
32%
átlag magyar civil középosztálybeli állampolgárok általában mókuskerékben élnek ergo nincs életük! most van min csámcsogniuk,(vagy épp elgondolkodniuk)"megmondani a tutit hogy "márpedig akinek családja van legyen neki az az első és." kis időre kirángatja ez őket, az újságoknak, médiának, mindegy hogy negatív vagy, pozitív úton-módon sikerül ezt elérniük mert láthatólag van az ilyenekre kereslet, és ők csak kihasználják ezt. egyébként a "márpedig akinek családja van legyen neki az az első és." kijelentéssel egyet is értek, meg nem is. pl abban hogy 25-30 korig kéne magát az embernek kitombolnia amíg nincs családod, később meg lenyugodni és a hosszútávú jövőre koncentrálni. azzal viszont nem, hogy azután az embernek, már hobbijai sem lehetnének nyilván előjön ismét a lenyugodás előnye egy bizonyos kor elérése után, hogy átlagosabb hobbit is lehetett volna találni, sakk, úszás stb, hogy legalább a családod ne szívjon miattad.
2023. máj. 30. 16:03
 14/16 anonim ***** válasza:
92%
Őszintén szólva, most már hagyhatná a média békében nyugodni. Engem elkezdett zavarni ez a rengeteg cikk, mert undoritó, hogy így ki kell vesézni egy elhunyt ember halálát, ahelyett, hogy csak békén hagynák őt.
2023. máj. 30. 19:24
 15/16 anonim ***** válasza:
94%

Nekem Erőss nem jött be, tán csak egyszer, de nem olvastam kommenteket se, nem kattintottam. Nem érdekelt nem követtem, máig se tudom, mikor es hol járt.

Suhajdara rakattintotam 1-2x,kommenteket olvastam, onnantól mindig beugrik róla cikk. A Facebookon amit elkezdesz olvasni, kínálja a többi cikket róla. Így jártam Erzsébet királynő, Shakira-Pique, Tóth Andi témában is.

2023. máj. 30. 20:09
 16/16 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem egyébként feljutott! Csak a GPS egyik nap bejelzett 8795 m-nel, 53 méterrel a csúcs előtt, másnap meg 8780 méteren látták utoljára. Azalatt feljuthatott, és már visszafelé jött volna.
2023. máj. 30. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!