Milyen egy jó halloween-i buli?
Figyelt kérdés
Szóval, annak kárára, hogy itt nincs halloween, szeretnénk rendezni egy bulit, de nem tudom, hogy pontosan mi kell ehhez, hogy jó legyen. =)
Ne írjatok olyan válaszokat, amit a 20 évesek se tudnának megvalósítani, 13-14 évesek vagyunk!
2010. okt. 9. 22:08
1/1 anonim válasza:
Hát én már rengeteg halloween-i buliba vltam.:D
és álltalában olyan hogy mindenki beöltözik vlminek.:D
és nem tudom hol szeretnéd tartani..de állatálban otthon v vlmi kis kibérelt helységben..:)
sok kajával üccsi. és álltalában a befutó ha jól feldiszited a szobát. mindenféle halloween-i kütyüvel.:D
zene.:) és persze lehet még a ilyeszgetésis sötétbe.:P mi mindig tök jól elvagyunk!
sok sikert és jó szórakozást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!