Új hobbit keresek, mit tudtok javasolni?
Figyelt kérdés
Van egy rajztáblám, de nagyon nehezen ülök le rajzolni, és kidobott időnek érzem. Hangom elég... fura. Egyáltalán nem a hallgatható kategória. Gépem van, de a youtube-ból is kezdek kiégni, már nem szórakoztat. Maximum 2-3 csatornát nézek heti rendszerességel. Animét is szoktam nézni, de abból is csak néhány tud lekötni. A filmeket nem szeretem. A játékokból szintúgy kezdek ki égni. Ezen felül olyan hobbit szeretnék, amit megtudok osztanák osztani a későbbiekben youtube-on.2023. máj. 4. 19:31
1/8 anonim válasza:
Tanulj meg kötni. Én most azt szeretnék. Kardigánt meg sálat magamnak. Mindig látom hogy topoktól kezdve pulóverig mindent meg tudnak csinálni maguknak úgyhogy szeretném én is elkezdeni
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, de a kötés engem nem foglalkoztat, nem érdekel, neked viszont sok szerencsét hozzá!
2023. máj. 4. 19:55
3/8 anonim válasza:
Olvasás, tánc, zenélés, íjászat, sportlövészet, túrázás, futás, kb bármilyen sport
Írás, versírás, önkénteskedés (menhely stb)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de már (szerintem) találtam magamnak egyet, amivel el leszek. Viszont amennyiben lenne egy jó ötleted, szívesen meghalgatom.
2023. máj. 5. 06:35
5/8 anonim válasza:
"lyan hobbit szeretnék, amit megtudok osztanák osztani a későbbiekben youtube-on"
Egyrészt bármit meg lehet, másrészt ez miért szempont?
6/8 anonim válasza:
A 2. Intimitás konferencián Rekvényi Katalin beszélt a fejben levés vs. testben levés kérdésköréről. Kicsit amiket írtál, erről a fejben levés jutott eszembe, tehát, hogy a tested alig vesz részt ezekben a tevékenységekben. Valami olyasmit kéne csinálnod, amiben az egész tested foglalkoztatva van, ami nem a monitoron keresztül történik. Szerintem erre vágysz.
7/8 anonim válasza:
Kirándulás, kiállítások, sport, koncertek, stb.
8/8 anonim válasza:
6 vagyok még, tehát valamit a gépen kívül keress.
Menj el önkéntesnek egy múzeumba, vagy munkahelyre; vagy horgászni, biciklizni, új sportot kipróbálni, társasjátékos klubot látogatni/alapítani
állatotthonban segédkezni, fát ültetni, barkácsolni stb. Kóstolj bele dolgokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!