Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van olyan ország, ahol legális...

Van olyan ország, ahol legálisan füvezhetsz KÜLFÖLDIKÉNT?

Figyelt kérdés
Eddig csak elhittem amit hallottam, de most beleástam magam kicsit jobban, és rájöttem hogy nagyon elkeserítő a fű helyzete még mindig. Megtudtam, hogy ha kint szívsz, mikor visszajöttél ugyanúgy bűncselekménynek fog számítani, ha kimutatható valamiből. Azt is megtudtam, hogy Hollandiába csak ottani lakcímmel szívhatsz. Ez elég elkeserítő, mert aki magyarország gyakorlatilag mindenhogyan besz*pja, ha kimegy oda ahol lehet szívni coffee shopba, ott se tud. Van olyan ország ahol legalizálva van coffee shop szinten és turistákat is kiszolgálnak???

2023. ápr. 23. 22:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Magyar állampolgárként a világ minden pontján bűncselekményt követsz el. Érdektelen, hogy egy másik országban milyen stabályok vannak. A lebukás esélye kicsi, de nem nulla.

A törvényeink között van helyi érvényességű és globális is.

A tudatmódosító szerekkel kapcsolatosak az utóbbiak közé tartozik.

2023. ápr. 24. 00:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hollandiába is találsz szerintem olyan helyet ami kiszolgálja a turistát. De a világon bárhova mész, a magyar törvények vonatkoznak rád, tehát neked sehol nem legális. De betépni itthon is lehet, csiliom ember csinálja.
2023. ápr. 24. 04:47
 3/6 anonim ***** válasza:
67%

Hollandiában kiszolgálnak bárhol!

Meg ha haveroknál vagy kint, akkor simán!

Ez a magyarként lecsuknak dumát felejtsd el, gyakorlatilag fél baráti köröm kint melózik hollandban, fullban nyomják a füvet, a kutya nem foglalkozik velük!

2023. ápr. 24. 06:16
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

2-es ez nem így van! Itthon tilos 10 évessel szexelni, de thaiföldön senki sem fog letartóztatni érte, azért is járnak oda sokan.

De ugyanez igaz Magyarországra is. Itthon 14 éves kor a beleegyezési határ, tehát egy 14 éves, ha beleegyezik, akár egy 50 évessel is kerülhet szexuális kapcsolatba! Ezért lett Budapest, meg a fesztiválok ilyen népszerűek a külföldiek számára, mert pont,hogy azt megtehetik nálunk, amit otthon nem! Tehát itthon nem tartóztatják le azért, mert 30 évesen egy 14 évessel szexszel (annak beleegyezésével természetesen), míg a saját országában igen! Ezért lett Magyarország buli nagyhatalom, mert a fiatal lányokat meg lehet kapni! Nagyon sok legénybúcsús buli pont erre épül külföldieknek!

2023. ápr. 24. 07:06
 5/6 anonim válasza:
100%

" Azt is megtudtam, hogy Hollandiába csak ottani lakcímmel szívhatsz"

Ez függ a gemeente-től. Vannak olyanok, ahol valóban csak lakcímmel mint pl Maastricht, Lelystad. De a legtöbben nem gond ha nincs holland lakcímed (vagy ahogy mondják BRP-d). Pl Amszterdamban sem gond.

2023. ápr. 25. 20:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2023. máj. 8. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!