Miért ilyen 💩 a magyar YouTube?
Mert tudják hogy a kisgyerekek megnézik és ebből nekik csak a bevétel jön. Sajna eljutött oda a magyar Youtube közösség hogy csak a pénz számít.
Régen pl. James ott volt a youtubeon és nem csinált igénytelen videótak csak leültem és néztem mert jó volt
De tisztel a kivétel vannak olyan emberek akik tudnak igényes videótak csinálni
Pl. Justvidman, Mannin, ZsozeAtya, Radics Peti ők a tartalmaitból megállapítható hogy a szórakozásra mennek nem a pénzre
Mannint érdemes megnézni ugyanis ő reagál ezekre a trash tartalmakra
Az átlag magyar is jóval igénytelenebb és szerényebb képességű, mint egy külföldi, miért meglepő, hogy a magyar youtuberek többsége is ilyen?
Ebben az országban szinten minden egy külföldi változat lebutított „proli” verziója.
Alapvetően szeretem a metal zenét, de magyar metal oldalakon alig olvasok cikket, mert annyira unalmasak, „nyugdíjas” , semmitmondóak a cikkeik (pl. shockmagazin), hogy semmi értelme, új együttest meg biztos, hogy nem találok.
Ugyanez van youtubeon is: jó, ha 2-3 magyar csatornára fel vagyok iratkozva, a többi mind külföldi. A magyar átlag youtube-fogyasztó azon a szinten van, hogy röhög Radics Petike rám kínos paródiáin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!