Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nézzek egy olyan mesét amiben...

Nézzek egy olyan mesét amiben olyan állat szerepel, amit nem szeretek élőben, ráadásul a mesében nem is fiúk hanem lányok vannak? De a mese pedig eléggé pörög és tetszik a dinamikaja meg leköt. 24F

Figyelt kérdés

Van egy mese, amiben szerepelnek kutyák, én nem szeretem a kutyákat, én a macskákat szeretem. Viszont a mese meg leköt meg tök jó, de az is kiderült, hogy a karakterek lányok , amit azért nem szeretek mert én meg fiú vagyok és emiatt nem tudok úgy azonosulni vele, viszont a mese pörgős , akciódús és pont kb 10 perces egy rész ami leköt, mert ez a természetes idő ameddig letud valami kötni, ha tovább kell neznem valamit akkor az már nem természetes.

Szerintetek nézzem ezt a mesét annak ellenére, amiket leírtam ?

Remélem ez már jó leírás mert az előzőt törölték mert nem értették az adminok mi a kérdés.

2023. ápr. 10. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért vársz visszaigazolást vadidegen emberektől. Ha tetszik, akkor nézd. Ha most bárki azt fogja írni hogy ne nézd akkor inkább nem fogod, mert másoknak ilyen szinten meg kell felelni? Elég nagy butaság lenne.
2023. ápr. 10. 19:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van első , de hüje a szituáció
2023. ápr. 10. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Magánügy, hogy neked mi tetszik és jó szórakozás azt nézni. Nem tartozol senki felé elszámolással (magad felé sem, hogy ha nem szereted a kutyákat, akkor tilos kutya témájú dolgokkal foglalkozni, az emberek ízlése és nézőpontja is változik idővel, amit korábban szerettek lehet később nem fogják és fordítva), nem mások mondják meg hogy mit kell csinálnod.

Nincs is szituáció, olyan dologból kreáltál problémát, amiből nem kellett volna. Tetszik? Akkor Nézed. Nem tetszik? Nem nézed. Ezt egyedül is el tudod dönteni, ebben nincs semmilyen morális dilemma vagy negatív következmény? Azt leszámítva, ha képes vagy saját magadtól megtagadni a szórakozást valamilyen felettes énnek alárendelve, akkor viszont már valami autizmus féleség befigyel.

2023. ápr. 10. 19:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi a mese címe?
2023. máj. 6. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!