Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A szórakozóhelyeken tényleg...

A szórakozóhelyeken tényleg elzárják a mosdóban a vízet, hogy ne tudj ott inni?

Figyelt kérdés
Nevezetesen az Expresszóba mennék (Veszprém) de általános vélemény is érdekel. Az is igaz, hogy a táskákat leelenőrzik, hogy ne vigyél be saját vízet mondjuk, hanem csak a pultból fogyassz?

2023. márc. 30. 08:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
43%

10! Hogy jön ide a diszkó?

Mea culpa! Nem tudtam, hogy van egy ilyen nevű diszkó, azt hittem presszó, csak rossz helyesírással.

2023. márc. 30. 11:05
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
Hiába írsz panaszkönyvet, kiröhögnek, onnantól, hogy magánterületre akarsz bemenni, nem te diktálod a szabályokat, mint ahogy te is megszabhatod, hogy a házadba csak cigánykerekezve lehet bemenni a vendégeknek. :D
2023. márc. 30. 11:13
 13/20 anonim ***** válasza:
45%
12. Nem egészen magánterület, és a törvényi keret is teljesen eltérő, mint egy lakásnál.
2023. márc. 30. 11:18
 14/20 A kérdező kommentje:

Hát akkor marad a mosdós meleg víz :') 2,5 órás a koncert, annyi időt csak kibírok meleg vízen. Köszönöm a válaszokat!

(Zárójeles megjegyzés: én nem tudtam hogy ez egy szórakozóhely, csak a koncert jegyet vettem meg, úgy is kaulkuláltam anyagilag, szóval az okozta a dilemmát.)

#10 Ezen jót mosolyogtam, tényleg nem volt egyértelmű a kérdésből:)

2023. márc. 30. 11:43
 15/20 A kérdező kommentje:
*#11, nem #10
2023. márc. 30. 11:43
 16/20 anonim válasza:
90%
Akkor ürítés után hogyan mosol kezet?
2023. márc. 30. 12:00
 17/20 anonim ***** válasza:
50%
És komolyan némi ásványvíz vásárlása csődbe visz? Akkor nem koncerteken kéne rázni a picsádat, hanem jobban fizető állást kertesni...
2023. márc. 30. 14:38
 18/20 A kérdező kommentje:
#17 Diák vagyok de ne zavarjon. Neked meg nem kéne megszólalni, ha képtelen vagy sértegetés nélkül, normális hangnemben megnyilvánulni. Imádom az ilyen embereket akik úgy beszélnek a másikkal mintha a seggükből húzták volna ki, mert miért ne alapon.
2023. márc. 30. 14:49
 19/20 anonim ***** válasza:
35%

"Diák vagyok de ne zavarjon."

[link]

2023. márc. 30. 14:56
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

ez a dolog reges regen a hajogyari sziget diszkoiban volt a gyakorlat mivel azok a helyek a drog arusitasra voltak felepitve es a drogosokrol le lehetett huzni meg tobb bort ha nem tudtak a csapbol inni mert a szervezetuk kivanta a vizet h kimossa a drogot

de igazabol meleg vizet nyomattak a csapba h kezet mosni legalabb lehessen de inni ne

2023. márc. 30. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!