Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Megfizetik az embereket...

Megfizetik az embereket ezeket a 3-4 ezres belepoket budapesti szórakozóhelyeken, amik az elmúlt 1-2 evben kialakultak?

Figyelt kérdés

korábban ingyenes es "teszko gazdasagos" jellegu szorakozohelyek is elkezdtek belepoket szedni, a korabban belepos helyek pedig felmentek 5-6 ezres arakig

a fiatalok meg fogjak ezt fizetni? Pl az egyetemistak? Ha egy fiatal lakast berel, autot tart fenn stb akkor kell 4-5 szaz ezres fizetés hogy beleferjen havi 2 este

csori egyetemista el tud menni kolis buliba ingyen de mi lesz a kozepfoku végzettségűekkel?

2023. márc. 24. 21:47
 1/9 anonim válasza:
55%

Hát én már nem megyek. Még hagyján a 3-4 ezres belepő volt hogy megvettem 5 ezerért is de pofátlanul magasak bent az árak és még vizezik is némelyik piát. Pl 1 jack daniels+kola 3200ft 1 pohárral. A JimBeam meg 2600Ft. 1 doboz sör 1 ezres. Hiába alapoztunk be a buli előtt akkor is bent iszogat az ember és 1 este simán elment 40-50 ezer úgy hogy már berúgva mentem be.

Inkább otthon házibuli, vagy házibuliba megyek. Sokkal olcsóbb és jobb is sokszor.

2023. márc. 24. 21:54
 2/9 A kérdező kommentje:
akkor te alkesz vagy
2023. márc. 25. 00:24
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Ha nem fizetnék meg már rég bezártak volna ezek a helyek.
2023. márc. 25. 02:46
 4/9 A kérdező kommentje:
nagy tartakekaik vannak ugyh sokaig kihuzzak
2023. márc. 25. 10:21
 5/9 anonim válasza:
2-3 rugo belépő minden helyre,5-6 csak szilveszter éjjel max
2023. márc. 25. 10:22
 6/9 A kérdező kommentje:
siman vannak stabilba 5-6 ezres helyek
2023. márc. 25. 10:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mármint koncertre? Nyilván koncertre nem olcsó, élőzene van, hangosítás, fénytechnika, roadok, jogdíjak. Ez már csak ilyen
2023. márc. 31. 14:32
 8/9 A kérdező kommentje:

nem nem, partikba

koncertek sosem tudtak érdekelni, sajnos nagyon nagyon gyengék a kommunikációs képességeim és nem tudom magam jól előadni az elején ezért nekem csak annyi marad, hogy partikon részegen próbálkozzak nőknél

2023. márc. 31. 19:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Partikra miért fizetne bárki belépőt?
2023. márc. 31. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!