Melyik lottoval lenne nagyobb esely nyerni?
Skandinávval a legvalószínűbb hogy nyersz, mert egy szelvénnyel részt veszel egy kézi és egy gépi sorsoláson is, mivel két számsort húznak.
35 számból kell eltalálni 7-et.
Régebben én 3 szelvénnyel játszottam, az ára legtöbbször visszajött. De hosszútávon semmi értelme, 4 hónap után abbahagytam.
Ez olyan mint a cigaretta. Sportfogadás egy fokkal jobb mint a lottó, de ahhoz érteni kell, tapasztalat nélkül az is csak szerencsejáték.
hogy melyikre nagyobb az esély, az középiskolás anyag, amit tanulnod kellett, kivéve persze ha még nem vagy olyan idős. Lottózni viszont csak 18 év felett lehet, szóval. :)
a második kérdésre a válasz pedig az hogy egyikkel sem.
A Skandinav lottoban csak 35 szam kozul kell eltalalni 7 szamot ??? A 6-os lotzonal 45 szam van.....
Elso miert irod azt h nincs ertelme hosszutavon? Sztem siman lehet szerencsed, evente egyszer valaki ugy is nyer...:)
Nem tudjatok hany ft a lotto kitoltese?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!