Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ki képes fizetni csak azért,...

Ki képes fizetni csak azért, hogy másoknak TikTok ajándékokat küldhessen élőzés közben?

Figyelt kérdés

2023. márc. 4. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább azok, akik valamilyen módon megszerzik anyuci, vagy apuci bankkártyáját. Szerinted? :)

Van olyan épelméjű felnőtt ember, aki fizet ilyen ökörségért?

Még ha egy olyan tartalomgyártóról lenne szó, aki olyan tartalmat készít, ami csak fizetést követően lenne elérhető, akkor korrektnek tartanám az "Üzletet", na de ezeket a semmitmondó élő közvetítéseket támogatni??? Megáll az ész.

2023. márc. 4. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy volt munkatársam (24F) fizetett ilyenekért. Nem volt egy észlény semmilyen téren. :)
2023. márc. 4. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Ez leginkább arra jó, hogy elmondhassa magáról az ember, hogy ő ilyesmiért is fizetett, de igazából csak ennyi értelme van. Cserébe nem kap semmit, csak más zsebét tömi a nehezen megkeresett pénzzel.
2023. márc. 4. 13:54
 4/5 NTBS ***** válasza:
50%
Sajnos sokan.
2023. márc. 4. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:
69%
Elmondom az én szemszögemet. Felnőtt ember vagyok. Azoknak a tiktok élőjét szoktam nézni, akiket egyébként nagyon aranyos emberkéknek tartok. Igen, ajándékokat is szoktam nekik küldeni, ami nagyjából egy kóla árával egyezik meg. Nagyon cukik tudnak lenni, amikor meglátják, hogy kaptak egy ajándékot, örülnek neki. Úgy vagyok vele, hogy akkor inkább okozok valakinek egy pillanatnyi örömöt így, minthogy egészségtelen szarokra költsem magamra azt a kis összeget. Az ember nagyon hülyeségre költ pénzt, még aki spórolni próbál, az is. Nem igaz, hogy valaki nem vett már olyan dolgot élete során, amit később megbánt. De ez csak olyan, mintha meghívnád a haverodat egy sörre, vennél valakinek egy fagyit, vagy ajándékba adnál egy csokit. Jelentéktelennek tűnik, de valaki napját ezzel, ha egy percre is, de boldoggá teszed.
2023. márc. 19. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!