Hogy tudtok időt szakítani a hobbijaitokra?
Hát függ attól is, hogy milyen az életviteled... Ha pl közel laksz a munkahelyedhez, van kocsid, van párod, akivel osztoztok a házimunkán, és hetente párszor rendeltek is kaját, akkor nyilván sokkal több időből tudsz gazdálkodni, mint akinek messze van a munkahelye, és van 1-3 gyereke, akiknek a gondját kell viselni minden nap.
Van akinek tényleg csak aludni van ideje, de jobb esetben be tudod úgy osztani az idődet, hogy legyen pár órád magadra. Meg aztán vannak dolgok, amiket egybeköthetsz a kötelességeiddel; zenét tudsz hallgatni miközben mész munkába, olvasni tudsz, miközben mondjuk fől az étel, stb.
Én régen elég sokat dolgoztam, mégis belefért minden.
Pénteken bebsztam valahol, másnap felkeltem 9 felé, késő délutánig filmeztem, edzés utána hamburgerezés.
Este meg vagy Xbox vagy mentem megint csavarogni.
Vasárnap megint egész nap döglés az ágyban.
Régi szép idők.
Azt csinálom, amihez épp kedvem van.
Egyébként a 3-asnak igaza van. Telefon, pontosabban azon közösségi média, youtube, mind pazichológiailag arra van tervezve, hogy minél tovább bent tartsa a használóját. Órák tudnak elrepülni vele, amit a hobbidra is használhatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!