Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy tudtok időt szakítani a...

Hogy tudtok időt szakítani a hobbijaitokra?

Figyelt kérdés
Én egy csomó mindent szeretek: könyvet olvasni, zenét hallgatni, filmet nézni, fotókat nézegetni, képregényeket olvasni, játszani. De munka mellett kevés az időm. Ti hogy oldjátok meg?
2023. febr. 28. 21:05
 1/7 anonim válasza:
100%
Szabadnapon edzek,máshogy nemigen lehet.
2023. febr. 28. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát függ attól is, hogy milyen az életviteled... Ha pl közel laksz a munkahelyedhez, van kocsid, van párod, akivel osztoztok a házimunkán, és hetente párszor rendeltek is kaját, akkor nyilván sokkal több időből tudsz gazdálkodni, mint akinek messze van a munkahelye, és van 1-3 gyereke, akiknek a gondját kell viselni minden nap.

Van akinek tényleg csak aludni van ideje, de jobb esetben be tudod úgy osztani az idődet, hogy legyen pár órád magadra. Meg aztán vannak dolgok, amiket egybeköthetsz a kötelességeiddel; zenét tudsz hallgatni miközben mész munkába, olvasni tudsz, miközben mondjuk fől az étel, stb.

2023. febr. 28. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindig arra van időd, amire szeretnéd. Sok embernek a sok telefonozás miatt nincs ideje legtöbbször.
2023. febr. 28. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én régen elég sokat dolgoztam, mégis belefért minden.

Pénteken bebsztam valahol, másnap felkeltem 9 felé, késő délutánig filmeztem, edzés utána hamburgerezés.

Este meg vagy Xbox vagy mentem megint csavarogni.

Vasárnap megint egész nap döglés az ágyban.

Régi szép idők.

2023. febr. 28. 21:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt csinálom, amihez épp kedvem van.

Egyébként a 3-asnak igaza van. Telefon, pontosabban azon közösségi média, youtube, mind pazichológiailag arra van tervezve, hogy minél tovább bent tartsa a használóját. Órák tudnak elrepülni vele, amit a hobbidra is használhatnál.

2023. márc. 1. 08:21
 6/7 anonim ***** válasza:
16%
Tanultam így van vállalkozásom, vannak alkalmazottaim én heti olyan 10-12 órát dolgozom. A többi az szabadidő! Aki tanul, aki fektet energiát önmagába, annak azért könnyebb az élete, mint annak, aki gyártósoron dolgozik napi 8-12 órát.
2023. márc. 1. 09:59
 7/7 NTBS ***** válasza:
7%
Egyre nehezebben. Dolgozok és tanulok. 2 helyen élek. Kicsit sok.
2023. márc. 1. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!