Örülsz azzal, hogy a reklámokban már nem kifejezetten előnyös megjelenésű nőket is alkalmaznak?
Az, hogy reklámozzák a kövérséget az kifejezetten nem jó dolog. Egészségtelen a kövérség, tehát ne essünk át a ló túloldalára. Nem kell elfogadni, hogy most kövérek vagyunk, hanem tegyünk azért, hogy lefogyjunk.
Az, hogy nem csontvázak a modellek, hanem egészséges alkatúak, az teljesen rendben van.
A szépség sokféle. Túlsúlyos modellnél sokan félreértik, hogy mit akar üzenni a reklámozó: nem a kövérséget "reklámozzák", hanem azt, hogy mindenkinek joga van szépnek érezni magát, és eldönteni, mikor és hogyan akar fogyni.
Én nagyon pozitívnak találom az idős modellek alkalmazását is. Sok helyen ősz hajú, hetven pluszos modellek is mutatnak be ruhákat, és elképesztő szépnek látom őket.
Azt üzenik, hogy kövéren is szép vagy, tehát eszedbe ne jusson lefogyni, mert így is szerethető vagy. A reklámkészítőknek ilyenkor nem érdeke, hogy te egészséges legyél. Jó vagy így kövéren is, az már más kérdés, hogy ezzel a saját egészségedet rombolod.
#6 vagyok, jelenleg 60 kiló, de pár éve 100 voltam. Eszembe sem jutott, amikor kövér modellt láttam, hogy de jó, jól vagyok én így is. Sőt, ellenkezőleg: nagyon sokat segített a fogyásban. Elhittem, hogy vonzó vagyok.
Az emberek akkor tudnak változtatni az életükön, amikor jól vannak lelkileg. Ha egy utolsó szardarabnak érzed magad, mert ezt sugallja kb. minden médium a csontsovány, 18 éves modellekkel, az nem motiváló, hanem pusztító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!