Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Örülsz azzal, hogy a reklámokb...

Örülsz azzal, hogy a reklámokban már nem kifejezetten előnyös megjelenésű nőket is alkalmaznak?

Figyelt kérdés
Ma már a plus size pl. alapelvárásnak tűnik, de láttam már kifejezetten rondát is (a kövérsége mellett). Nem arra célzok, hogy legyen tökéletes, mert az szubjektív dolog, sem arra, hogy legyen csontsovány.
2023. febr. 28. 08:11
A kérdező szavazást indított:
Örülök, mert így kevésbé fogják az ilyen emberek rosszul érezni magukat (szerintük), és jobban tükrözi az átlagot
Nem örülök, ne legyenek plus size és ronda modellek, vagy csak szűk területeken.
8 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Es neger es azsiai is van bennuk.
2023. febr. 28. 08:16
 2/18 anonim ***** válasza:
Reklámblokkolót használok így nem nagyon találkozom reklámokkal. De örülök ha másoknak így jobb.
2023. febr. 28. 08:49
 3/18 A kérdező kommentje:
Más etnikummal semmi bajom.
2023. febr. 28. 08:49
 4/18 A kérdező kommentje:
#2 Én egy olyan őskövület vagyok, aki tévét (is) néz... Neked is ajánlom, vannak ingyen nézhetők is, többnyire hírcsatornák.
2023. febr. 28. 08:53
 5/18 anonim ***** válasza:
34%

Az, hogy reklámozzák a kövérséget az kifejezetten nem jó dolog. Egészségtelen a kövérség, tehát ne essünk át a ló túloldalára. Nem kell elfogadni, hogy most kövérek vagyunk, hanem tegyünk azért, hogy lefogyjunk.

Az, hogy nem csontvázak a modellek, hanem egészséges alkatúak, az teljesen rendben van.

2023. febr. 28. 09:23
 6/18 anonim ***** válasza:
51%

A szépség sokféle. Túlsúlyos modellnél sokan félreértik, hogy mit akar üzenni a reklámozó: nem a kövérséget "reklámozzák", hanem azt, hogy mindenkinek joga van szépnek érezni magát, és eldönteni, mikor és hogyan akar fogyni.

Én nagyon pozitívnak találom az idős modellek alkalmazását is. Sok helyen ősz hajú, hetven pluszos modellek is mutatnak be ruhákat, és elképesztő szépnek látom őket.

2023. febr. 28. 09:25
 7/18 anonim ***** válasza:
34%

Azt üzenik, hogy kövéren is szép vagy, tehát eszedbe ne jusson lefogyni, mert így is szerethető vagy. A reklámkészítőknek ilyenkor nem érdeke, hogy te egészséges legyél. Jó vagy így kövéren is, az már más kérdés, hogy ezzel a saját egészségedet rombolod.

2023. febr. 28. 09:30
 8/18 A kérdező kommentje:
#6 Ezzel csak az a gond szerintem, hogy ha elfogadja így magát, akkor egyáltalán nem lesz motivált, hogy tegyen ellene, ha eddig meg sem próbálta. Persze vannak, akik alkatilag ilyenek esetleg aktív sport és egészséges étkezés ellenére, de nem hiszem, hogy ez lenne a jellemző. Az idősebb modellekről még nem tudom, mit gondoljak, nem tudom, miért nem volt jó ez eddigi felhozatal. Persze tudom igazából, az volt a cél, hogy ne legyen egyoldalú, tehát a szép vékony fiatalok mellett legyen sok öreg és/vagy kövér és/vagy ronda is a változatosság kedvéért... Én rondaként nem érzem ettől jobban magam.
2023. febr. 28. 09:40
 9/18 anonim ***** válasza:
51%

#6 vagyok, jelenleg 60 kiló, de pár éve 100 voltam. Eszembe sem jutott, amikor kövér modellt láttam, hogy de jó, jól vagyok én így is. Sőt, ellenkezőleg: nagyon sokat segített a fogyásban. Elhittem, hogy vonzó vagyok.

Az emberek akkor tudnak változtatni az életükön, amikor jól vannak lelkileg. Ha egy utolsó szardarabnak érzed magad, mert ezt sugallja kb. minden médium a csontsovány, 18 éves modellekkel, az nem motiváló, hanem pusztító.

2023. febr. 28. 09:53
 10/18 anonim ***** válasza:
44%
Miért ajánlod hogy nézzek tévét?
2023. febr. 28. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!