Wattpadon mitől függ , hogy hányan nézik meg , amit írtál ?
Fogalmam sincs. Vannak, amiket felkapnak még annak ellenére is, hogy olvashatatlan, tele helyesírási és logikai hibákkal. Ha tippelnem kell, azt mondanám a téma és a kulcsszavak számítanak. Mindenképp kérj rá borítót is, ha népszerű személy csinál borítót és felkerülsz a "munkái" közé, még az is kattintásokat szül. Rakd ki a Wattpadosok csoportba, ide, redditre a fanfic hivatalos oldalán (ha engedik a hírdetést). Tegyél meg mindent. Hajrá.
És ne írj fanfictiont többet, kb semmi értelme - lepontozgathattok, de ez van. Saját szórakoztatásra és fejlődésre jó, de annyi, kb elpocsékolt idő, író ismerősömtől ezt megkaptam. Találj ki valami egyedi témát és próbáld kiadatni, másképp sosem tudod meg, hogy tehetséges vagy-e. Lehet lenne kereslet az írásaidra, de te leragadtál a ficeknél.
#1 A helyesírásom jó ,hogy a sztori jó-e , azt majd meglátjuk
#2 Nem csak fanfictiont szoktam írni , én azért felpontozlak .
#3 Köszönöm!
Első vagyok.
Oké, hogy jó a helyesírásod. (Egyébként a rejtett "hogy"-nál is kell vesszőt rakni.) Na, de egy könyv helyesírása nem csak ezen alapszik. Kötőjelet vagy gondolatjelet használsz a párbeszéd kezdetekor? A beszéd végénél mikor kell írásjelet rakni, mikor kell kis- vagy nagybetűvel kezdeni utána? Múltban vagy jelenben írsz? Központosítás mennyire megy jól? A külföldi neveket hogyan ragozod?
És ezek csak néhány kérdések...
Nem azt mondom, add fel! Hanem azt, hogy nézz utána egy kicsit ezeknek, és próbáld alkalmazni! Senkinek se megy elsőre tökéletesen, meg nem is fog. De ha úgy állsz hozzá a dologhoz, hogy ez csak egy újabb wattpades történet lesz, akkor gondold át újra.
És ez nem egy támadás akart lenni, hanem egy kis tanács.
"És ne írj fanfictiont többet, kb semmi értelme - lepontozgathattok, de ez van. Saját szórakoztatásra és fejlődésre jó"
Ha szórakozásra és fejlődésre jó, akkor mégiscsak van értelme, nemdebár!?
Ráadásul én nagyon élvezem azt is, ha kiteszem őket, és visszajelzéseket kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!