Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
KB 1 éve azt érzem hogy senki nem foglalkozik velem, van 2 tesóm, a szüleim csak velük vannak elfogalva, ők azt kapják hogy milyen szép vagy,ő vitte valamire,büszke vagyok rád, én pedig azt hogy semmit nem fogsz elérni az életbe, a fele annyira nem fogod vinni mint a tesód, majd mész a kukára,belőled soha nem lesz semmi, és azt érzem hogy egyedül maradtam ebbe a világba "16 évesen" voltak barátaim, de elköltöztünk egy faluba ahol kb csak öregasszonyok vannak meg 10 éves kis gyerekek, senkivel nem tudok beszélgetni vagy valami, hogy eljussak egy városba 1 órát kell utaznom busszal és még vonattal is, alap szeretet hiányos vagyok de még ez is rá tesz,
2023. jan. 30. 22:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha akarsz barátokat, legyél barátságos és majd lesznek barátaid!

Lehet, hogy nem ott, ahol most laksz de az interneten keresztül már most is találhatsz hasonló érdeklődésű embereket. Élőben meg majd később.

Az életben szinte minden helyzet átmeneti, úgyhogy valószínűleg nem fogsz életed végéig ott lakni.

Lehet, hogy elmész koliba vagy olyan munkahelyre, ahol szállást is adnak, esetleg párt találsz és közösen új helyre költöztök.

A lényeg, hogy tudd, hogy ez csak egy szakasz az életedben és próbáld kihozni belőle a legtöbbet!

Van jó oldala is annak, ha senki nem foglalkozik az emberrel mert így legalább azt csinálhatsz a szabadidőddel, amit akarsz. Előfordul, hogy az ember visszasírja a "magányos" éveit.

De ha tényleg vágysz rá, hogy érzed, hogy valaki törődik veled, akkor előbb-utóbb meg fogod kapni, én legalábbis ezt figyeltem meg a világban és a saját életemben.

Próbáld megtalálni, hogy miben vagy jó, használd ki az időt és fejleszd magad!

Közben bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled is bánjanak és minden magától rendeződni fog.

Velem így történik és nem hinném, hogy másoknál más rendszer lenne érvényben.

2023. jan. 31. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!