Szánkózásban elöl vagy hátul jobb lenni?
Elöl jobb a kilátás = nagyobb élvezet
Hátul meg némileg biztonságosabb az utazás (frontális ütközésnél 3 NCAP csillag,mert nincs valódi védelem,csak az előtted ülő(k) nyeli(k) el az ütközés erejét).
XD XD XD
elmondom. Én már csak tudom, hiszen gyerek vagyok, PROFI vagyok a szánkóban, csak sztem nemtom idén hogy fogok szánkózni mert nincs hó :( NA DE! a lényeg. Elől nem egyrészt nem jó ülni, mert főleg a te kezedben van az irányítás, bár a hátsó a lábaival segíthet. Ha elesel elég rossz lehet mert a képed belenyomódik a hóba, és hát... a hátulsó is rád esik. Viszont a kilátás egyedi :D Figyelem a fékezést is te csinálod!!!
Hátul: Egyrészt jó, mert ha estek rá esel a puhára, másrészt, te is irányítasz, lököd a szánkót, a kilátás nem igazán jó, és ha rövid a szánkó le is eshetsz! (:D) a fékezésben és a lökésben is segíthetsz a társadnak!!!
Puszi!! Remélem segítettem! Jó szánkózást! (sztem én idén nem fogok) :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!