Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van ilyen videószerkesztő...

Van ilyen videószerkesztő program?

Figyelt kérdés

Szóval olyan videó szerkesztő programot keresek ahol egy videónak az időtartalmát lehet beállítani.

Pl: egy 24 perces videót 23 percesre állítani, úgy, hogy nem vágok le belőle, másodperces pontosságra gyorsítsa fel a videót, amire beállítanám.

(Pl: 24p 04mp --> 23perc :01mp) lehetőleg telefonra, és vízjel (logó mentes) videóvágó kéne (Androidra)

2023. jan. 21. 12:18
 1/2 anonim válasza:

Szia!

A telefonos videóvágás egy bonyolult dolog, ha van hozzáférésed egy számítógéphez vagy laptophoz, mindenképp azt használd.

Az androidos vágóprogramokkal nem vagyok annyira tisztában, de szerintem kevés eséllyel találsz tényleg jó appot. Windowsra viszont tényleg vannak profi, ingyenes, vízjelmentes programok, azokkal garantáltan mindent meg tudsz vágni. Én most a DaVinci Resolve-t használom, hibátlan! Ezen kívül a Sony Vegas Pro-t tudom ajánlani (ez fizetős).

Remélem segíthettem!

2023. jan. 21. 18:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, utánnanézek!
2023. jan. 21. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!