Miért van ilyen gyakran nCore-n rejtvény?
Nem mindegy neked?
Hidd el sokan megcsinálják és jól szórakoznak közben.
Az, hogy páran nem csinálják meg és innen vagy máshonnan megszerzik a megoldást lényegtelen, amúgy sem sok mindenre lehet menni a pontokkal.
Ha valaki szórakozni akar, akkor beírja netre, hogy rejtvények és kész. Ezek borzasztó nehezek, amivel órákig kínlódik az ember. Nem tudom ki élvezi ezeket.
2-3 rejtvény után vígan van annyi pontod, ami elég egy meghívóra.
Mi a gond azzal ha nehéz?
Ha valaki meg tudja csinálni és jól szórakozik rajta miért fáj neked?
Én pl mindet megcsináltam jó időtöltés volt jól szórakoztunk közben a családdal.
Meghívót meg úgy is csak egy bizonyos rangtól küldhetsz, ott pedig már bőven van pontod a játék nélkül is küldeni ha akarsz valakinek.
Egyet csináltam meg becsületesen, értelmes magyar szót kellett kirakni a betűkből. A betűket ügyesen levadásztam húsvétkor, már az is magában elég nehéz volt, hogy az ember megtalálja azt a pár torrentet, amelyekben elrejtették a betűket.
Erre elment pár óra, majd a megtalált betűkből nem tudtam semmilyen értelmes szót kirakni, pedig műveltnek gondoltam magam.
A megoldás egy olyan szó volt, amire a Google 17 találatot adott ki. Ebből látszik, hogy mennyire ismert szó volt az.... Itt ért véget nekem a kalandom ezekkel.
"Komázóhét"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!