Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen scifi-be illő katasztró...

Milyen scifi-be illő katasztrófa menne az alábbi helyzethez?

Figyelt kérdés

Az ember az űr felé kezdett el terjeszkedni, eljutott naprendszerünkben az összes planétára, de el kell hagynia mert az egész naprendszert fenyegető katasztrófa van bekövetkezőben.

———————————

Ugye korlátozottak a lehetőségek, mindent számításba vettem csak nem tudok dönteni.

Egy szerepjátékba kell ha ez számít.

2023. jan. 2. 08:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Oh, csak nem megint az engineeres game?:D

A Nap elérte az élettartamának azon pontját amikor elfogy belőle a hélium és kitágul, ezzel elnyeli aMerkúrt és a Vénuszt, a Föld atmoszférááját és összes vizét elsöpri a pcsába, és olyan sugárzás hullámot küld a maradék bolygóra, hogy azokon is esélyes egy tűzvihar, illetve az éghajlat draszikus megváltozása. Pl a Marson lesz olyan idő mint most a Földön, Persze ez lehet pozitív változás, de ha épp át kell élned az egészet, ráadásul a mágneses vihar miatt leopotyog az összes műholdad és kisülnek az elekntronikai cuccaid, akkor annyira még sem nag yélmény.

Ez egyébként kb 4milliárd év múlva valóban be fog következni.

Egy klasszikus: Az intergalaktikus tanács autópályát épít a naprendszerünk helyére:D

Egy másik naprendszer ütközőpályán van, beszámítható időn belül a másik nap keresztülszáguld a naprendszerünkön, telibekap pár bolygót, a maradékot meg letéríti a pályájáról. Ennek köszönhetően egyes bolygók felszíne végigpörzsöldik többezer fokkal, mások messze kerülnek a nap(ok)tól és megfagynak, esetleg kipenderednek mindkét nap vonzáskörzetéből és a mélyűrbe taszítódnak. Egyes feltételezések szerint amúgy a Plútó így érkezett a mi naprendszerünkbe:D

Most így elsőre ennyi, majd még agyalok:D

2023. jan. 2. 10:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Van kedved jönni?
2023. jan. 9. 06:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi is a game neve?

Az a gond, hogy vszeg nem vagyok alkalmas gamelésre:S

2023. jan. 9. 09:41
 4/7 A kérdező kommentje:

[link]

Azt hittem ismered, azért mondtad hogy megint engineer game.

Amúgy a napkitörést választottam. A planéták felszíne sugárzás miatt élhetetlen, ezt a játékban egy kapcsoló volt amit aktiváltam.

2023. jan. 20. 11:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Téged ismerlek, nem a játékot:D A múltkor gondolom te kérdezted, hogy hogy lehetne háborút indítani két frakció között akiknek megvan mindenük. Én mondtam, hogy vegyél erőforrásokat blokád alá és vámold meg:D

Para amúgy miket meg lehet cisnálni ebben a játékban:D

2023. jan. 20. 11:47
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen én vagyok az.

Ez egy fizika szimulátor. Pl nézegettem a GMC Delorearn-t hogy 88-ra fel tud e gyorsulni, hát visszadobott egy korábbi mentésbe mert kikresselt a szerver szóval működött az időgép. Tele van ilyen lehetőségekkel, most a star trek transportert használom de korábban a csillagkaput az SG1 es kinézettel próbálgattam a malp-ot a Destiny-re átküldeni, az SGU-ból. Akkor lightsaber-el harcoltam egy ismerőssel, egy halálcsillagon, most az arrakison bányászok fűszert e percben! Szóval amikor azt állítod hogy mi mindent meg lehet csinálni ebben a játékban abszolút nem tévedsz! Talán abban hogy ez nem játék, legalább is a szoftver fejlesztő állítása szerint. Fizika szimulátor űrmérnököknek!

2023. jan. 20. 16:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Fuh bszki:D Hát sajnálom, hogy nem tudom kipróbálni:S
2023. jan. 20. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!