Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Egy sztriptízbárban mit lehet...

Egy sztriptízbárban mit lehet csinálni és mit nem? Mik az úgymond szabályok? Tényleg igazak ezek a lehúzós és megvertek a kidobók mert megfogtam egy lányt sztorik? Több lent.

Figyelt kérdés

Egy jó barátommal volt egy nagyon jó esténk Pesten az egyik kaszinóban és kitaláltuk, hogy ha legközelebb megyünk vissza pestre akkor egy részéből elmegyünk megnézünk egy sztriptízbárt. Mindkettőnket furdal a kíváncsiság milyen lehet viszont kicsit félek, hogy ráfaragunk. Egy ismerősöm mesélt olyat, hogy összeverve találták meg a barátjukat egy kórházban, igaz ez külföldön volt. De itthonról is hallottam sztorikat hogy ingyenes a belépés vagy pár ezer forint aztán távozáskor meg le lettek gombolva 100ezrekkel.

Illetve a másik kérdésem, amiről szintén ezt meg azt is hallok, hogy több mindenre van lehetőség a lányokkal, gondolok itt xy szolgáltatásra vagy csak öltánc meg max megsimogatod a hátsóját vagy a melleit? Gondolom Budapesten mindkettőre van példa ha igazak a sztorik de hogy ismerjük fel melyik hely milyen? Esetleg aki jártasabb a témában annak meghallgatnám 1-2 tanácsát. Előre is köszönöm!

2023. jan. 1. 21:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Voltam már,semmi veszélyes dolog nem volt.Normálisan kell viselkedni és nem kötnek beléd.
2023. jan. 2. 00:52
 2/3 anonim válasza:
És a lányokat csak megérinteni lehet,vagy privát szobába van lehetőség sokkal többre is jó pénzért,csak nincs reklámozva?
2023. febr. 27. 08:25
 3/3 Benedek001 válasza:
Általában csak akkor érhetsz a lányokhoz ha privát táncra mész velük és hogy ott mi történik az attól függ hogy mennyi pénzed van, a jobb helyeken a belvárosban nincs extra, és nem veszélyes csak ahogy fentebb is írták visálkedj normálisan.
jún. 9. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!