Szilveszterkor kocsmatúra?
Figyelt kérdés
Haverommal szeretnénk elmenni valahova szilveszterkor. Viszont még nem találtuk ki, hogy hova. Ezért dobtam fel ezt az ötletet. Ezt úgy csinálnánk, hogy este 8-kor indulunk, és ha a buszjáratok is úgy mennek, akkor mindenhol kb 1 órát lennénk. Majd éjfélkor indulnánk haza. Ez így jó ötlet? Mind ketten Pécsen lakunk.
Utóirat: Az Expo Center-i buli részünkről felejtős.
2022. dec. 27. 17:23
1/3 anonim válasza:
Buszjárat szerintem nem nagyon lesz, max nagy városokban, kocskmák se lesznek nyitva, inkább szarakozóhekyek, pedig az ötlet jó :)
2/3 A kérdező kommentje:
De lesznek kocsmák nyitva. Már néztem a nyitvatartásokat. A busz hiányával kapcsolatban, pedig a taxi a B tervünk.
2022. dec. 27. 18:24
3/3 anonim válasza:
Pécsiként mondom, hogy ilyenkor az összes kocsma cuftig tele, sokan ezért foglalnak asztalt vagy akár bérelnek ki termet.
Széchenyi tér tuti tele lesz. Busz nem tudom mennyi van (nem nagyon szoktam), de túl sokra ne számíts. Belvárosba úgyse kell buszozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!