Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szoktál jó nagyokat sétálni?

Z. f. kérdése:

Szoktál jó nagyokat sétálni?

Figyelt kérdés
Ha igen, mennyit és milyen rendszerességgel?

2022. dec. 25. 08:49
 1/9 A kérdező kommentje:

Mondjuk azt választod busz-bicikli-kocsi helyett, hogy lényegesen lassabban és fárasztóbban, de te gyalog mész melóba, suliba, akárhova?

Én rendszeresen döntök úgy, hogy inkább hazasétálok. Ez sokszor 10-15 km-t jelent, és nagyon élvezem.

2022. dec. 25. 08:59
 2/9 A kérdező kommentje:

Idén átlagosan napi 9,3 km-t gyalogoltam a lépésszámláló szerint.

Ez tavaly napi átlag 10,3 km volt. Igaz, tavaly nagyon aktív, túrázós nyaram volt.

Az érdekel tehát, hogy az emberek átlagosan mennyit szoktak sétálni?

2022. dec. 25. 09:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 km átlagosan.
2022. dec. 25. 09:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos csak azokon a napokon jön szóba, amikor nem dolgozom. Ilyenkor szinte semmit, de ha már kellemes idő lesz, akkor én is szívesen megyek gyalog 8-10 km-eket is akár. De azért ehhez idő kell. Ezen kívül tavasztól őszig szívesen dolgozom a kertben - bár az ugye nem séta.
2022. dec. 25. 09:12
 5/9 anonim ***** válasza:
én is szoktam sétálni, kb 10 métert a kocsiig
2022. dec. 25. 10:42
 6/9 A kérdező kommentje:

az egy évben, majdnem 4 km. nem rossz.

:)

2022. dec. 25. 11:31
 7/9 anonim ***** válasza:
64%

Nos, én mindennap sétáltam ha volt kedvem ha nem (azért ritka volt mikor nem volt kedv) az elmúlt 13 évben a kutyámmal. Sajnos lassan már 3 hete el kellett altatni.

Egyszerűen szokatlan volt hogy nem kell menni sem reggel, sem este.

Most is voltam sétálni 1 órát, ami ca. 5 km volt. Muszáj menni, mert máskülönben megőrülne az ember, egész nap tényleg nem lehet a gép előtt ülni.

A munkám fizikai munka, tehát azért a mindennapokban is megyek bőven, de ha mellette még egy 30-60 percet rásétálok, akkor tökéletes lesz.:)

2022. dec. 25. 18:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyalog járok dolgozni. A távot nem tudom, de fél óra oda, fél óra vissza. Néha még ezen felül is megyek gyalog ide-oda.
2022. dec. 26. 03:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi hétvégén szoktunk kirándulni, kb. 3 km-t megyünk.
2022. dec. 27. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!