Szoktál jó nagyokat sétálni?
Mondjuk azt választod busz-bicikli-kocsi helyett, hogy lényegesen lassabban és fárasztóbban, de te gyalog mész melóba, suliba, akárhova?
Én rendszeresen döntök úgy, hogy inkább hazasétálok. Ez sokszor 10-15 km-t jelent, és nagyon élvezem.
Idén átlagosan napi 9,3 km-t gyalogoltam a lépésszámláló szerint.
Ez tavaly napi átlag 10,3 km volt. Igaz, tavaly nagyon aktív, túrázós nyaram volt.
Az érdekel tehát, hogy az emberek átlagosan mennyit szoktak sétálni?
az egy évben, majdnem 4 km. nem rossz.
:)
Nos, én mindennap sétáltam ha volt kedvem ha nem (azért ritka volt mikor nem volt kedv) az elmúlt 13 évben a kutyámmal. Sajnos lassan már 3 hete el kellett altatni.
Egyszerűen szokatlan volt hogy nem kell menni sem reggel, sem este.
Most is voltam sétálni 1 órát, ami ca. 5 km volt. Muszáj menni, mert máskülönben megőrülne az ember, egész nap tényleg nem lehet a gép előtt ülni.
A munkám fizikai munka, tehát azért a mindennapokban is megyek bőven, de ha mellette még egy 30-60 percet rásétálok, akkor tökéletes lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!