Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Elhívnak buliba de nincs...

Elhívnak buliba de nincs kedvem táncolni és nem is tudok, más is volt már így?

Figyelt kérdés

Lényeg h barátnőm hívott el bulizni magával én még előtte soha nem voltam bulizni és élveztem a zenét, ismertem is a dj-t aki mixelt tök jó volt, de én se táncolni nem tudok se kedvem nem volt. Meg kicsit feszülten éreztem magam ott a sok ember között (nem nincs tömegpánikom) csak nem tudtam annyira önmagamat adni. Na most utána a bnőm szivatott viccesen ezzel hogy én nem is csináltam semmit stb. Szerintetek ez akkora probléma lenne? Én anélkül is tudtam élvezni a bulit, hogy szétvergődtem volna magamat nem úgy mint egyesek. Más is volt már így vagy csak velem van ilyen baj? Már ha annak számít..

24

2022. dec. 21. 23:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem szeretek buliba menni ezért nem is szoktam. Egyszerűen nem izgat de még nem hogy táncikáljak... mondjuk férfi vagyok. Ez van. Azt csináld amihez kedved van ennyi.
2022. dec. 21. 23:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a gond amúgy, hogy közben jól is esett kikapcsolódni, mert kb állandóan csak a vállalkozásomban dolgozok, sokszor estig és már kva unalmas hogy nem vagyok sehol soha.
2022. dec. 21. 23:47
 3/4 anonim ***** válasza:
68%

Akkor menj és érezd jól magad. Ha nem akarsz táncolni kár erőltetni. Csináld azt amihez kedved van akkor. 1es voltam :)

Amúgy meg évvége lazíts már kicsit.

2022. dec. 22. 00:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Én mindig csak akkor tudtam táncolni, ha ittam, és egy kicsit spicces voltam. De persze nem jó, ha állandóan alkoholizálsz, vagy túlzásba viszed.
2022. dec. 22. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!