Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a facebook?

Miért csinálja ezt a facebook?

Figyelt kérdés

Szóval újabban észre vettem, hogy olyan embereket dob fel a facebook akiket azt se tudom kik, de igazából tudom, csak például munka iránt érdeklődtem, ugye beküldtem a önéletrajzom online, és azt se tudom kik azok, de feldobja őket a facebook, hogy ismerhetem őket. Én nem néztem meg a profilját, de akkor valószínű ő igen. És ezért dobja fel. És ez volt már többször ilyen. Múltkor a futár csajét dobta fel. Meg ilyenek. Szóval értitek.

A másik érdekes dolog, hogy múltkor elment mellettem egy lány, szemezgetünk egymással, ő direkt elment mellettem többször, még sose láttam a városban. És másnap azt a lányt, a facebookon feldobta, hogy van egy új ismerős ajánlásom, és nézem a profilját és látom, hogy ő az.

Veletek is történt már ilyen?

2022. dec. 15. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudnak ezek mindent rólad, még azt is, amit gondolsz...
2022. dec. 15. 21:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon durva már ez az egész.
2022. dec. 15. 23:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, vszeg megnézték, igen, össze van kötve a linkedinnel meg a gmaillel, igen, pl. bluetooth-on a 2tök telója megbeszélte, hogy egy helyen voltatok, vagy ugyan azok a wifi hotspotok voltak a közeletekben és még ki tudja milyen rohadék módszereket használnak. Szóval röviden: igen. Nekem pont a napokban volt olyan, hogy amit kimondtam, jött az a reklám. És nem szokványos dolog volt, ami néha amúgy is jön. Asszonypajtinál is kiverte a biztosítékot.
2022. dec. 27. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!