Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Roncsbár Debrecen vélemények?

Roncsbár Debrecen vélemények?

Figyelt kérdés
Aki volt már ott mit tudna elmondani? Milyen hely,milyen korosztály van főként?
2022. dec. 12. 17:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Itt van róla jópár vélemény:

[link]

2022. dec. 12. 18:00
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
fos
2022. dec. 12. 18:03
 3/8 anonim ***** válasza:

budapest utánzás wannabe szánalmas próbálkozása

legalább valami helyi nevet találhattak volna ki neki...pl a szekér fakerék tök jó motivum, csak nem használták ki hogy a helyi történelmet beleszőjék.

2022. dec. 13. 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy közvetlenül egy középiskola mellett kocsmát nyithatott a tankcsapda dobosa, meg a loki focistája, nem kicsit veti fel a városi fideszmaffiával való összefonódás lehetőségét. Egyébként nemsokára a fórum bevásárló központ terjezkedése miatt, költözhetnek a búsba. Bár szerintem a tulajok fideszbérenckedése eredményeként sanszos, hogy az új bevásárlóközpontban fog tovább üzemelni ez a lebuj.
2022. dec. 15. 01:33
 5/8 anonim válasza:
Hol érdemes ismerkedni igényes kielégülést kereső nőkkel?
2022. dec. 16. 12:47
 6/8 vzoli1987 válasza:
én szilveszterkor kipróbáltam, nekem csak a tánctér ami nyűgös, illetve azok a mérhetetlen árak, egy biztos nem fáztam, szóval téli időszakba érdemes használni !!! szekusok egyből kipattintják aki rosszalkodik, én is tettem egy próbát, de itt ismerkedni ekkora tömegben felejtős egyenlőre, de ha rocker vagy nagyobb sansz lehet rá szerintem
2023. jan. 16. 17:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Voltam énis,leginkább beülős helynek mondanám,de lényegében egy kocsma,aki szeret ilyen helyekre járni annak jó,de szórakozás szempontjából érdemes szórakozóhelyekre menni. Leginkább 30-40 éves korosztály volt pár 26-27 év körüli de nem mondanám olyan fiatal korosztály tehát ilyen 20 19 körülit nem nagyon láttam, a tánctér nem valami tágas,meg ami leginkább nekem nem jött be hogy ilyen bunkereken kellett mászkálni. Igazából kinek mi. De igen egy rockernek ez egy jó hely lehet,nekem nem az én világom,viszont így tudja meg az ember ha elmegy és megnézi.
2023. jan. 28. 16:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Trágya egy hely. Lényegében leselejtezett szemétből rakták össze az egészet. A helyet meg a fideszmaffia hathatós segítségével szerezték meg.
2023. febr. 24. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!