Tüntessük el együtt a politkát youtube-rol?
Gondolom nem én vagyok az egyedüli, akit nagyon zavarnak a politikai reklámok youtube-on. A gusztustalan mennyiségű favi, alza meg istentudja milyen reklámot elfogadom, de legalább youtube-on két zene között ne kelljen már a a brüsszelezést meg az orbánozást hallgatnom..
Mit gondoltok, ha elegen jeleznék a youtube-nak, (százezrek) bannolnák a politikai reklámokat? Vagy túl sok pénzt kapnak érte és felesleges fáradni vele?
Eddig sem tiltották ezeket a reklámokat, a Google-nek önmagában a tartalma nem sérti a felhasználási feltételeket. Az csak a magyar nézőnek kerül valamilyen kontextusba, és eszerint zavarja vagy sem.
Jól bírod amúgy reklámblokkoló vagy prémium előfizetés nélkül, a többség az egyik irányba pár hét vagy hónap után engedni szokott.
Elgondolkodtam a prémiumon, viszont vannak számomra elég hasznos reklámok is, vannak bizonyos boltok, alkalmazások, amiknek egyáltalán nem bánom, hogy látom a reklámját.
Viszont az időszakosan megjelenő, uszító politikai propagandától kiráz a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!