Nem ufair ilyenkor vendéglőben szilveszterezni (25 ezer/fő a belépő), amikor a szomszéd országban háború van)?
10 esnek: mikrofonról mondtam és sajnos nem pont azt írta amit mondtam és gyorsabb volt a kezem mint kellett volna
Az Érdem az helyesen évben
Tehát valami ilyesmi hogy Szilveszter egyszer van egy évben de sok minden más is van egy éven belül egyszer (vagy többször)
Pont annyi értelme van mint amennyi van se több se kevesebb
Nem kell minősítened mert ahhoz meg te vagy kevés
Minden jó szándékú választ nagyon köszönök!!
13-as nak: ez a téli kocka fajta.
Ilyenkor kell elvetni januárban már kel is 'kifelé'
Kicsit mintha skizofrén lenne a kérdező.
Azok szoktak ilyen zavaros dolgokat összehablatyolni.
Volt olyan, hogy a kaja megromlott a hűtőben? Rádszáradt a kenyér, vagy penészes lett? Ilyenkor eszedbejutottak az afrikai éhezők?
Nem, nyilván. Álszentség ez a hozzáállás. Megvannak a csatornák arra, ha a háborús Ukrajnát támogatni akarod. Az meg 25 ropi a szilveszter... Minden drága. Ki kell fizetni a kaját, zenekart/DJ-t, pultost/pincért. Az árban gondolom korlátlan fogyasztás van. A probléma amit érzel: nem tudsz annyit enni/inni, hogy elmondhasd azt, "rajtam aztán nem kerestek".
Ne keverd bele a háborút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!