Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Gáz 25 évesen itthon maradni...

Gáz 25 évesen itthon maradni pároddal szilveszterkor?

Figyelt kérdés

Lehet nem ez a legmegfelelőbb oldal, ahol kérdezhetném ezt, viszont nekem olyan furcsa, nem is furcsa, őszintén rosszul esik, amikor rákérdezett 2-3 ismerősöm, hogy mit csinalunk szilveszterkor és elmondtam, hogy idén kettesben töltjük itthon. Rögtön jött az 'úristen' meg a sajnálkozó tekintet. Járunk bulizni barátokkal néha-néha, eddigi szilvesztereket is többnyire baráti társaságban töltöttuk, mikor kivel. Van több társaság ahova járunk, kollégák, nekem falumbeliek, a párom kollegái, sulis, főiskolás barátai...ezek a társaságok eléggé elkülönülnek, szóval idén mi csak ketten szeretnénk lenni, lehet anyumat elhívjuk még, mert idén sajnos egyedül lenne. De nem értem ez miért baj vagy furcsa?

Mások nem szoktak kettesben lenni néha szilveszterkor vagy csak mi vagyunk ilyen antiszociálisak idézőjelben?

Köszi ha válaszoltok.

25 N 25F

2022. dec. 4. 00:33
 1/8 anonim ***** válasza:
dehogy gáz
2022. dec. 4. 00:33
 2/8 A kérdező kommentje:
+Mi nem igazán szeretjük az ilyen puccosabb szilveszteri bulikat
2022. dec. 4. 00:35
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
Ti csináljátok jól. Legszívesebben én is kellemesen töltenék ezt a napot, de ha menni kell akkor menni kell
2022. dec. 4. 00:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha mindannyian így szeretnétek egyáltalán nem gáz!
2022. dec. 4. 00:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem
2022. dec. 4. 06:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Én otthon aludnék ha nem lennének a hülye szilveszteri trombiták meg petárdák meg a hozzájuk tartozó hülyék akit teli torokból próbálják elhitetni másokkal hogy milyen qrvajól érzik magukat. Gondolom azt akarják hogy másoknak se legyen jó ha már nekik nem az. Persze ja, én vagyok a hülye hogy nem megyek el valami szar helyre túlárazorr virslit enni és szar zenet hallgatni úgy hogy még a belépőért is fizetni kell. A legjobb megoldás a házibuli, de valahogy mindig az lesz a vége hogy belefulladunk a cigarettafüstbe és sokkal tovább maradunk fent mint ahogy az kellemes lenne, persze jóval kevésbé hatékonyan.

A legjobb volna dolgozni aznap.

2022. dec. 4. 08:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Gáz azért elmenni olyan helyre szilveszterezni, ahova nem akartok, csak azért, mert attól féltek, mások azt gondolják majd, hogy gáz nem menni.
2022. dec. 4. 12:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem
2022. dec. 5. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!